Αθλητισμός

Τζόρτζιο Κιελίνι Γιουβέντους: Επεκτείνει τη συνεργασία του με τη “Μεγάλη Κυρία”

Τζόρτζιο Κιελίνι Γιουβέντους: Επεκτείνει τη συνεργασία του με τη “Μεγάλη Κυρία”
Τζόρτζιο Κιελίνι Γιουβέντους: Το συμβόλαιο του 35χρονου αμυντικού με τους "Μπιανκονέρι" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να ανανεωθεί η συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο.

Τζόρτζιο Κιελίνι Γιουβέντους: Ο χρόνος μπορεί να κυλά, ωστόσο στη Γιουβέντους ξέρουν πως οι σταθερές αξίες πρέπει να παραμένουν στυλοβάτες μέχρι το τέλος. Οι “Μπιανκονέρι” όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας σε Ιταλία και Ευρώπη, η “Μεγάλη Κυρία” τα πέτυχε στηριζόμενη σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα την ακολούθησαν και στα… μαύρα της χρόνια ακολουθώντας την στη δεύτερη κατηγορία έπειτα το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, με τον Ιταλό αμυντικό να ζει τα πάντα στο Τορίνο όντας στον σύλλογο από το 2005. Ο 35χρονος – πλέον – στόπερ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, με τη Γιουβέντους να ετοιμάζεται για την αναπλήρωση του τεράστιου κενού του. Αυτό ωστόσο όπως φαίνεται ίσως καθυστερήσει έναν χρόνο ακόμη, μιας και τα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα θέλουν τις δύο πλευρές να συζητούν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο έμπειρος στόπερ επέστρεψε πρόσφατα στη δράση αφήνοντας πίσω τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι να του δίνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Το υπάρχον συμβόλαιο του Κιελίνι με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, όμως με αυτή την εξέλιξη όλα δείχνουν πως ο Ιταλός θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Τορίνο για άλλον έναν χρόνο τερματίζοντας πιθανότατα τη καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments