Ελλάδα

Big Brother: Στον ΣΚΑΪ ο Χάρης Βαρθακούρης – Θα παρουσιάζει τα live του ριάλιτι [vid]

Big Brother: Στον ΣΚΑΪ ο Χάρης Βαρθακούρης – Θα παρουσιάζει τα live του ριάλιτι [vid]
Big Brother: Στο πρώτο live του γνωστού ριάλιτι αναμένεται να εμφανιστούν οι φιναλίστ του πρώτου Big Brother, Τσάκας και Πρόδρομος.

Big Brother: Σε λίγες εβδομάδες το γνωστό ριάλιτι, το οποίο το είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2001, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον ΣΚΑΙ. Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020, το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ένταξη του Χάρη Βαρθακούρη στο δυναμικό του, ο δημοφιλής συνθέτης ο Χάρης Βαρθακούρης θα αναλάβει την παρουσίαση των live shows του Big Brother:.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο δημοφιλής συνθέτης και ερμηνευτής εντάσσεται στο δυναμικό του σταθμού, με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχει συνηθίσει. Ο Χάρης Βαρθακούρης, με το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στο «Big Brother» της νέας εποχής, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live shows. Ο Χάρης Βαρθακούρης εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας του».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δεν αποκλείεται στο πρώτο live να δούμε τον «Τσάκα», κατά κόσμον, Γιώργο Τριανταφυλλίδη και υπάρχει και ένα ανοιχτό ενδεχόμενο να τον συνοδεύσει και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments