Κόσμος

Φιλιππίνες ομαδικοί γάμοι: 220 ζευγάρια αψήφησαν τον κορωνοϊό και παντρεύτηκαν

Φιλιππίνες ομαδικοί γάμοι: 220 ζευγάρια αψήφησαν τον κορωνοϊό και παντρεύτηκαν
Φιλιππίνες ομαδικοί γάμοι :«Έχει άλλη αίσθηση να φιλάς κάποιον φορώντας μάσκα αλλά ήταν υποχρεωτικό», δήλωσε ο Πολ Ινβέντρο, 39 ετών Φιλιππινέζος που παντρεύτηκε τη σύντροφό του.

Φιλιππίνες ομαδικοί γάμοι: Διακόσια είκοσι ζευγάρια ξεκίνησαν στις 20 Φεβρουαρίου την κοινή τους ζωή στις κεντρικές Φιλιππίνες, ανταλλάσσοντας γαμήλιους όρκους, μόνο που εκτός από κοστούμια και νυφικά φορούσαν και μπλε χειρουργικές μάσκες! Ο λόγος ήταν ευνόητος, φυσικά για μέτρα προφύλαξης από την επιδημία του κορωνοϊού του οποίου τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς. Ειδικότερα, τα ζευγάρια και οι συγγενείς τους αψήφησαν τον ιό, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 2.236 ανθρώπους, για να παρευρεθούν στην ομαδική γαμήλια τελετή στην παραθαλάσσια πόλη Μπακολόντ.

Στην αίθουσα υποδοχής του δημαρχείου, οι γαλάζιες μάσκες που ήταν υποχρεωτικές για όλους και τις οποίες παρείχαν οι αρχές ξεχώριζαν ανάμεσα στα νυφικά και τα λευκά πουκάμισα των γαμπρών

«Έχει άλλη αίσθηση να φιλάς κάποιον φορώντας μάσκα αλλά ήταν υποχρεωτικό», δήλωσε ο Πολ Ινβέντρο, 39 ετών, που παντρεύτηκε την επί επτά έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο του παιδιών. «Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη». Οι συμμετέχοντες έπρεπε να συμπληρώσουν δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας τους, δίνοντας λεπτομερή στοιχεία για τις περιοχές όπου έχουν βρεθεί τις τελευταίες 14 ημέρες. Παράλληλα ο δήμαρχος Εβέλιο Λεονάρντια, που τέλεσε τους γάμους  δήλωσε σχετικά: «Εάν οι οικογένειές μας είναι δυνατές, τότε είναι δυνατή και η πόλη του Μπακολόντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας