Ελλάδα

Ρέθυμνο τροχαίο: Σοκαριστικό βίντεο – Αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα και παιδί

Ρέθυμνο τροχαίο: Σοκαριστικό βίντεο – Αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα και παιδί
Ρέθυμνο τροχαίο: Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το Ρέθυμνο που δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει μητέρα και παιδί μπροστά σε λεωφορείο.

Ρέθυμνο τροχαίο: Συγκλονιστικές εικόνες από το Ρέθυμνο. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να προσπεράσει το λεωφορείο. Εκείνη τη στιγμή προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο μια μάνα με το παιδί της, οι οποίες και χτυπήθηκαν από το διερχόμενο όχημα.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή των Περιβολίων και συγκεκριμένα στην Λεοφώρο Παχλά στο Ρέθυμνο στην περασμένη Πέμπτη το απόγευμα και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το ατύχημα, όταν το αυτοκίνητο προκειμένου να προσπεράσει το σταθμευμένο λεωφορείο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Χτυπάει μητέρα και παιδί, που φαίνεται να περνούν βιαστικά και χωρίς να ελέγξουν το δρόμο. Σημειώνεται πως, τόσο η μητέρα όσο και το παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολύ ελαφρά τραύματα και είναι καλά στην υγεία τους.

Το σοκαριστικό βίντεο:

Εθνική Οδός: Σκοτώθηκε οδηγός σε τροχαίο

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μόνο που αυτή τη φορά μετράμε και θύματα. Ένας 45χρονος άντρας, οδηγός I.X έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με την τροχαία, ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο προς Αθήνα, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο προστατευτικό διάζωμα με αποτέλεσμα να βγει στο δρόμο, να περάσει στο πάρκινγκ και τελικά ο οδηγός να χάσει τη ζωή του.

Χρειάστηκε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments