Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο [22/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο [22/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο (22/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάβαβτο [22/02/20].

κριός

Δεν είναι καιρός να αμφισβητείς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου ή τις φιλοδοξίες που έχεις για τη σχέση σου! Όσο περισσότερο αναμειγνύεται το πάθος η αποφασιστικότητα στην ερωτική σου ζωή, τόσο πιο κοντά θα έρθεις με τον εραστή σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου, θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς τη μεριά σου.

ταύρος

Το παλιό ρητό που λέει «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» είναι κατάλληλο για τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Παρόλο που θα έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου, η βιασύνη σου για παθιασμένη πρόοδο μπορεί να σε αποσυντονίσει. Η αγάπη λειτουργεί σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες. Γι’ αυτό αξιοποίησε όσο καλύτερα μπορείς, αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

δίδυμοι

Μια ευγενική χειρονομία σου, μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα τον αγαπημένο σου. Αν ήσουν λίγο ψυχρή ή απόμακρη τελευταία μαζί του, τότε προσφέροντάς του έστω και μια μικροσκοπική νότα αγάπης, θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του, και θα ενισχύσει τη σχέση σας. Κάνε ό, τι μπορείς για να μετατρέψεις το δεσμό σου…. σε κάτι εξαιρετικό.

καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί να περιορίσεις το γεμάτο πρόγραμμά σου, για να έχεις χρόνο ν’ ασχοληθείς με τα ερωτικά σου ζητήματα. Αυτό που κάνει ο αγαπημένος σου μπορεί να χρειάζεται την προσοχή σου…και όχι αυτό που λέει. Ίσως να υποστηρίζει όλες τις απόψεις σου- αλλά οι ενδείξεις σχετικά με το τι σκέφτεται, θα είναι εμφανείς στις κινήσεις του. Αν η δουλειά σου πρέπει να είναι προτεραιότητα αυτό το διάστημα, τότε εξασφάλισε πως η ερωτική σου ζωή, είναι εξίσου σημαντική.

λέων

Αν οποιαδήποτε πτυχή της ερωτικής σου ζωής, έχει γίνει ρουτίνα ή προβλέψιμη, τότε η ιδέα να ταρακουνήσεις τα πράγματα, θα σου φανεί πολύ δελεαστική τώρα. Η λογική σου, μπορεί να είναι διατεθειμένη να «παίξει εκ του ασφαλούς», επιτρέποντας στην καρδιά σου να υπαγορεύει τις ενθουσιώδεις κινήσεις σου. Κάνε αυτό που νιώθεις απαραίτητο, για να φέρεις αυθορμητισμό στη σχέση σου – αλλά και να διασφαλίσεις ότι η κοινή λογική, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.

παρθένος

Αν η ερωτική σου ζωή φαίνεται πάρα πολύ έντονη, τότε δεν είσαι υποχρεωμένη να ανεχτείς καμία ένταση. Αντ’ αυτού, πάρε τις υποδείξεις από την επιρροή της Σελήνης και ηρέμησε για να στραφείς μέσα σου και να δεις τι είναι αυτά που θέλεις και τι μπορεί να βελτιωθεί στο δεσμό σου. Μια ήρεμη εκτίμηση των ερωτικών συνθηκών της σχέσης σου, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια νέα προοπτική, σε ό,τι απαιτείται να γίνει τώρα.

ζυγός

Η καλή σου τύχη αυτό το διάστημα, θα ενισχύσει τη ζεστή και στοργική ενέργεια που μεταφέρεις στους άλλους ή στο σύντροφό σου. Αυτό μπορεί να μειώσει οποιαδήποτε ένταση που σιγοβράζει στο παρασκήνιο- αν υπάρχει. Αλλά να γνωρίζεις τη σημασία των αναγκών της καρδιάς σου, προτού απευθυνθείς στο ταίρι σου. Γιατί διαφορετικά, μπορεί να δημιουργήσεις μια άχρηστη ανισορροπία που θα εξασθενίσει τη θετική σου ενέργεια.

σκορπιός

Οι ανιδιοτελείς πράξεις σου, θα σου επιστραφούν με θαυμάσιο τρόπο, αν είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο καλοσυνάτη και γενναιόδωρη. Όσο περισσότερο ενδιαφέρεσαι για τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του αγαπημένου σου, τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί η εντύπωση που έχει για σένα. Μην υποτιμάς την ευχάριστη ώθηση που φέρνεις στη σχέση σου τώρα.

τοξότης

Αν ακολουθήσεις μια στάση παρορμητική στα ερωτικά σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια συμφωνία για κάτι, που τελικά θα το μετανιώσεις. Αν αγνοήσεις τη διαίσθησή σου, θα καταλήξεις να μπερδέψεις,,, μια κατά τα άλλα απλή ερωτική σου υπόθεση. Αν η εσωτερική σου φωνή σε προτρέπει να καθυστερήσεις και να σκεφτείς κάτι πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια, τότε άκουσέ την και κινήσου ανάλογα.

αιγόκερως

Το να θέλεις ο εραστής σου να βλέπει μόνο την καλή σου πλευρά είναι κατανοητό. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει κάτι αναζωογονητικό αν ρίξεις το προσωπείο και δείξεις το πραγματικό σου εαυτό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει τον αγαπημένο σου ή κάποιον με τον οποίο θέλεις να έρθεις πιο κοντά, να κάνει το ίδιο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την γνήσια αυθεντικότητα, σε μια ερωτική σχέση. Κάνοντας ένα βήμα για να την ενισχύσεις, μπορεί μόνο να εμβαθύνει το δεσμό σου.

υδροχόος

Οι αλλαγές που μάλλον νιώθεις πως εκδηλώνονται στην ερωτική σου ζωή, συνδέονται με τα πιο παθιασμένα σου όνειρα. Αλλά μια αλλαγή «εκ των έσω» είναι απαραίτητη τώρα, όπως και η υπομονή για να ξεκαθαρίσει αυτό που θέλεις στο όνομα της αγάπης. Ξεκινάς ριζικές αλλαγές σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των ερωτικών σου. Δώσε σ’ αυτή την εκτεταμένη διαδικασία… το χρόνο που χρειάζεται, για να δουλέψει η μαγεία της.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Τα ειλικρινή λόγια του εραστή σου, μπορεί να σε εμπνεύσουν να αναλάβεις δράση – και να οδηγήσεις τη σχέση σου, σε μια νέα και ενδεχομένως συναρπαστική κατεύθυνση. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορείς να δεις κάποιον, με καινούργια μάτια αυτή τη στιγμή. Η αίσθηση της εξουσίας που ασκείται στο όνομα της αγάπης, θα περιλαμβάνει ένα γενναίο – και φανταστικό – βήμα, που θα αλλάξει με θετικό τρόπο, τη σχέση σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments