Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [23/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [23/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (23/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (23/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, τον τελευταίο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Από εκεί σας ωθεί να κλείσετε κάθε είδους εκκρεμότητα, προκειμένου να διαμορφώσετε την εικόνα για το μέλλον του θέλετε. Η ηρεμία του μυαλού σας είναι το πρώτο στοιχείο της.

Στους Ιχθύες βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη. Εδώ θα συναντηθεί με τον Ήλιο και θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη. Με γαλήνη και κατανόηση, μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά πάρα πολλά. Να θυμάστε ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομος τώρα, επίσης στους Ιχθύες. Η διαίσθησή σας είναι σε έξαρση – και να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και την ανώτερη δύναμή του. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω. Είναι καιρός να υψώσετε το ανάστημά σας και να υιοθετήσετε ένα σύστημα που να σας αποδίδει.

Την Κυριακή χρησιμοποιήστε τη συναισθηματική σας επιρροή για να συζητήσετε ειλικρινά, θέματα που είναι σημαντικά για εσάς και την προσωπική σας ζωή. Αν και δεν θα είστε πολύ δραστήριοι σωματικά, αν έχετε συγκεκριμένες δεσμεύσεις να βάλετε τα δυνατά σας και να μην αναβάλλετε κάτι. Σήμερα ίσως είναι μάταιο να σχεδιάσετε να αγοράσετε ένα δώρο ή να κάνετε κάτι άλλο που σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός φίλου. Η εμφάνιση νέων περιστάσεων θα αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Την Κυριακή θα έχετε οικονομικές σχέσεις ή συζητήσεις, με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, που θα ταξιδέψει σήμερα ή μένει μακριά από εσάς. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για ταξίδια για οικογενειακούς λόγους. Μια έκπληξη που ενδεχομένως θα προκύψει σήμερα, θα έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή. Ίσως συνδέεται με κάποιο αναπάντεχο ραντεβού ή μια απρόσμενη τροπή μιας σχέσης που έχει ήδη ξεκινήσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή θα επικεντρωθείτε σε οικογενειακές υποθέσεις, ειδικά όσες απαιτούν δύσκολες συζητήσεις. Σήμερα θα είστε πιο συναισθηματικοί. Αυτό ίσως δυσκολέψει τους γύρω σας να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτεστε, είτε εσάς να είστε υπομονετικοί σε ό,τι κάνετε. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι σημαντική και επιτυχημένη μέρα… Αρκεί να μπορέσετε να κρατήσετε υπό έλεγχο τα αρνητικά συναισθήματα που προαναφέρθηκαν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Κυριακή θα είναι δύσκολο να εργαστείτε και να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα είστε επικριτικοί με τις απαιτήσεις ή τις προσδοκίες των άλλων. Αυτού του είδους η διάθεση και συμπεριφορά θα δυσκολέψει την επικοινωνία, θα προκαλέσει εύκολα αντιπαραθέσεις και εντάσεις στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας. Σήμερα θα έχετε την τάση να βλέπετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχου, επειδή έχετε απαισιόδοξη διάθεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα βρεθείτε απασχολημένοι με διάφορους ανθρώπους για διάφορους λόγους. Θα έχετε περισσότερες συνομιλίες ή δεσμεύσεις με ανθρώπους στην οικογένειά σας, συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους. Ίσως να έχετε και επαφές με ξένους ή επαγγελματικές συναντήσεις, αν και είναι Κυριακή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Θα έχετε διάθεση για ευχάριστες, ερωτικές ή προσωπικές εμπειρίες… Να ελπίζετε ότι θα βρείτε ανάλογη ανταπόκριση από τον/τη σύντροφό σας. Σήμερα μπορεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς θα έχετε περισσότερη σαφήνεια για κάποια γεγονότα της επόμενης εβδομάδας. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα γεγονότα, που θα σας φέρουν επιτυχία ή κέρδος.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments