Ελλάδα

Μυτιλήνη – Μεταναστευτικό: Βίντεο από τις συγκρούσεις των πολιτών με την αστυνομία

Μυτιλήνη – Μεταναστευτικό: Βίντεο από τις συγκρούσεις των πολιτών με την αστυνομία
Μυτιλήνη – Μεταναστευτικό: Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του Pagenews.gr από τις συγκρούσεις των πολιτών με την αστυνομία.

Μυτιλήνη – Μεταναστευτικό: Η σημερινή ημέρα έχει σημαδευτεί από τις αναταραχές που υπάρχουν στο νησί. Αφορμή για τις συγκρούσεις με την αστυνομία είναι τα κλειστά κέντρα υποδοχής μεταναστών που είναι προγραμματισμένα να φτιαχτούν στην περιοχή. Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης αντιδρούν στη δημιουργία των κλειστών κέντρων και έχουν σπεύσει να αποκλείσουν την περιοχή προκειμένου να εμποδίσουν την έναρξη των εργασιών.

Εκατοντάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Καλλονής με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, και τον δήμαρχο δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, είχαν παραταχθεί από νωρίς στη θέση Διαβολόρεμα, όπου είναι η δεύτερη είσοδος του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση του Καβακλή. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και δεν άργησαν να ξεσπάσουν επεισόδια.

Παρά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν, οι κάτοικοι δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν. Αντίθετα στις 4 το απόγευμα κάτοικοι από διάφορες περιοχές του νησιού θα επιβιβασθούν σε πούλμαν με προορισμό το σημείο που θα γίνει το κλειστό κέντρο. Το Pagenews στην καρδιά των γεγονότων. Δείτε βίντεο από τη Λέσβο στο σημείο όπου θα φτιαχτεί το κλειστό κέντρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments