Lifestyle

Diane Keaton: Γιατί χώρισε με τον Al Pacino λίγο μετά το τέλος της τριλογίας του «Νονού»

Diane Keaton: Γιατί χώρισε με τον Al Pacino λίγο μετά το τέλος της τριλογίας του «Νονού»
Diane Keaton: «Με τον Al ταιριάξαμε από τη πρώτη κιόλας στιγμή που γνωριστήκαμε».

Diane Keaton: Εκείνη και ο Al Pacino γνωρίστηκαν για πρώτη φόρα στα γυρίσματα του The Godfather, η οποία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1972. Παρ’ όλο που πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τριλογίας, οι δυο ηθοποιοί είχαν υποδυθεί εντελώς διαφορετικούς ρόλους στις προηγούμενες δουλειές τους, κατάφεραν όμως αμέσως να ταιριάξουν και να αποκτήσουν πολύ καλή χημεία.

Σε συνέντευξη της στο Telegraph το 2013 η Keaton είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Με τον Al ταιριάξαμε από τη πρώτη κιόλας στιγμή που γνωριστήκαμε». Η Keaton τον ερωτεύτηκε αμέσως με το που ξεκίνησαν τα γυρίσματα και από εκείνη κιόλας τη στιγμή έγιναν ζευγάρι: «Ήμουν φτιαγμένη για εκείνον. Γοητευτική, αστεία και πολυλογού», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε συνέντευξη της το 2017 στο People.

Η Diane Keaton ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο και έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1970. Απέκτησε παγκόσμια φήμη όταν ερμήνευσε το ρόλο της Κέι Κορλεόνε στην ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα Ο Νονός (The Godfather, 1972) πλάι στους Μάρλον Μπράντο και Al Pacino. Αλλά οι ταινίες που την καθιέρωσαν στο κινηματογραφικό στερέωμα ήταν εκείνες στις οποίες συμπρωταγωνίστησε με τον Γούντι Άλεν, με τον οποίο είχε μακροχρόνια σχέση.

Η πρώτη τους ταινία μαζί ήταν το Ωραίος και Σέξυ (Play it Again Sam, 1972) του Χέρμπερτ Ρος, ενώ έπειτα ο Άλεν τη σκηνοθέτησε στις ταινίες Ο Υπναράς (Sleeper, 1973) και o Ειρηνοποιός (Love and Death) που ανέδειξαν το κωμικό της ταλέντο. Η τέταρτή της συνεργασία με τον Άλεν στην ταινία Ο Νευρικός Εραστής (Annie Hall, 1977), της οποίας ο τίτλος παραπέμπει στο πραγματικό επώνυμο της ηθοποιού (Χωλ), της χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments