Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [25/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [25/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (25/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη [25/02/20].

κριός

Θα νιώσεις έκπληκτη και συγχυσμένη βλέποντας να μειώνεται η ενέργεια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι καιρός όμως, να ψάξεις για το ποιος ευθύνεται και να επιβάλλεις λύσεις. Αν ένα συγκεκριμένο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί ανοιχτά, τότε είναι σημαντικό να ακούσεις το σκεπτικό του εραστή σου. Αντί να εστιάσεις στο ποιος θα νικήσει στη συζήτηση, επικεντρώσου καλύτερα στη μεταξύ σας συνεργασία για να μπορέσετε να λύσετε ώριμα το θέμα.

ταύρος

Ίσως χρειαστεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην αντιδράσεις βιαστικά σε συγκεκριμένες ρομαντικές συνθήκες. Φρόντισε να κάνεις υπομονή. Θα ωφεληθεί περισσότερο η σχέση σου, αν δείξεις τρυφερότητα αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις ο εραστής σου ν’ ανταποκριθεί θετικά τότε είναι απαραίτητο ν’ ακολουθήσεις αυτή τη στάση.

δίδυμοι

Το να μιλάς συνεχώς για την ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό. Αλλά όσο κι αν σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να εντοπίσεις τα οφέλη του να είσαι ο ακροατής που χρειάζεται σήμερα το ταίρι σου. Όσο περισσότερο μιλάς, τόσο πιθανότερο είναι ότι θα δημιουργήσεις περισσότερες επιπλοκές, σε κάτι που πρέπει να δει κανείς απλά. Είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι προσεκτική, όχι εκφραστική.

καρκίνος

Θα προσπαθήσεις ν’ αγωνιστείς, για να αποφύγεις την αίσθηση ότι κάτι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή. Αλλά θα υπάρξουν οφέλη αν πάψεις ν’ ανησυχείς και αφιερώσεις χρόνο, για να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες. Η επανάκτηση του εαυτού σου, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να νιώσεις πιο γεμάτη, αισιόδοξη και χαλαρή.

λέων

Ένα αίσθημα ανησυχίας θα υπερισχύσει της συνηθισμένης επιθυμίας σου να είσαι προορατική στη σχέση σου. Αλλά αντί να δραστηριοποιηθείς άμεσα, φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι επιθυμείς να πετύχεις Αν αυτό που θέλεις είναι η σταθερότητα και η αρμονία, τότε τα γρήγορα συμπεράσματα και οι βιαστικές κινήσεις, δε θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να δημιουργήσεις μια βαθύτερη ερωτική σχέση. Να ξέρεις όμως, πως όλο αυτό απαιτεί από σένα τεράστια υπομονή.

παρθένος

Παρόλο που είναι όμορφο πράγμα τα αυξημένα συναισθήματα, μπορεί ταυτόχρονα να προκαλέσουν τη διαίσθησή σου και να στείλεις – όπως και να λάβεις – ανάμικτα μηνύματα. Μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις σύνθετα ερωτικά θέματα. Η προσπάθειά σου όμως να σκεφτείς λογικά, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη σύγχυση. Καλύτερα παρέμεινε προσγειωμένη και διατήρησε τα πράγματα απλά, για να μπορέσεις ν’ αποφύγεις μεγαλύτερα μπερδέματα.

ζυγός

Είναι διασκεδαστικό να ακολουθήσεις τους παθιασμένους στόχους αν χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου. Είναι καιρός, που πρέπει ν’ αφήσεις να αναδυθούν τα νεανικά χαρακτηριστικά σου. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει το ταίρι σου να υιοθετήσει μια λιγότερο σοβαρή στάση απέναντι σε κάτι, που αξίζει να το δει κανείς με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Άφησε να λάμψουν τα αυθεντικά χαρακτηριστικά σου… και γίνε το παράδειγμα.

σκορπιός

Η εμπειρία μιας εκρηκτικής παθιασμένης ενέργειας είναι θαυμάσια, αλλά θα πρέπει να βρεις τρόπο να την αξιοποιήσεις θετικά κι εποικοδομητικά. Πρόσεξέ το λιγάκι αυτό, πριν το απελευθερώσεις στο ταίρι σου. Δεδομένου ότι είναι πολύ σέξι – σαν φωτοβολίδα που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε άλλο χρόνο- για τον εραστή σου, η ηρεμία, η δροσιά και η συλλογή… θα είναι πολύ πιο ελκυστικές.

τοξότης

Η εκδήλωση αποτελεσματικών σκέψεων ή συναισθημάτων απαιτεί να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, τι θέλεις να εκφράσεις. Η εμπιστοσύνη του ερωτικού σου μηνύματος και η αυτοσυγκράτησή σου, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς όμορφα και θετικά…ανεξάρτητα από την αβεβαιότητα που νιώθεις. Η τακτική και η διπλωματία, είναι οι ισχυροί σου σύμμαχοι τώρα.

αιγόκερως

Η προσπάθεια να υπάρξουν θετικές αλλαγές στη σχέση σου, χρειάζεται ευαισθησία στον τρόπο που θα μοιραστείς αυτή την επιθυμία σου με τον εραστή σου. Η απρόσεκτη ή ανεύθυνη επικοινωνία ανάμεσά σας, μπορεί να τον κάνει απαιτητικό και αρνητικό. Μια ευγενική προσέγγιση όπως και η ενθάρρυνση μιας ευχάριστης αμφίδρομης ανταλλαγής, θα βοηθήσει να ευδοκιμήσει και να ενισχυθεί η σχέση σου.

υδροχόος

Το πείσμα σου, δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις, σε κανένα επικοινωνιακό μέτωπο τώρα. Θα πρέπει να αναγνωρίσεις και την άποψη ή την προοπτική του αγαπημένου σου. Γι’ αυτό προσπάθησε ν’ ακούσεις αυτά που λέει και φρόντισε να έχεις ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Η συνεργασία και η συμπόνια, είναι τα εισιτήριά σου για την ουσιαστική ανταλλαγή που προσφέρεις.

ιχθύες

Για ν’ αντιμετωπίσεις ένα θέμα που σε ανησυχεί στη σχέση σου, απαιτεί μια ήρεμη, αναλυτική προσέγγιση. Εμπιστέψου το ένστικτό σου, για να σου υποδείξει πότε πρέπει ν’ αναλάβεις δράση. Ένα σημαντικό βήμα είναι απαραίτητο τώρα ή σύντομα, και το σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το! Εμπιστέψου τη σοφία της καρδιάς σου. Θα κάνεις τη σωστή επιλογή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments