Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Παράπονα στη Nova για τον σχολιασμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Παράπονα στη Nova για τον σχολιασμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης
Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Δυσαρεστημένος με τον σχολιασμό του αγώνα του "Τριφυλλιού" με τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας των "Πράσινων".

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Η ισοπαλία των “Πράσινων” στη Τρίπολη ήταν ομολογουμένως ένα αποτέλεσμα που δεν βρήκε κανέναν ικανοποιημένο στο στρατόπεδο του “Τριφυλλιού”. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπορεί να προηγήθηκε χάρις το τέρμα του Φεντερίκο Μακέντα στο 51′ και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιταλού επιθετικού, ωστόσο η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν όπως αυτοί επιθυμούσαν.

Στο 65′ ο Ζαχίντ είδε τη κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ενέκο στο 85′ να πληγώνει τους “Πράσινους” ισοφαρίζοντας σε 1-1 αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος της συνάντησης. Το “Τριφύλλι” με αυτή την ισοπαλία δεν επηρεάστηκε βαθμολογικά, καθώς αεδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει με επιτυχία τη συμμετοχή του στα πλέι οφς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sportime.gr, μια μέρα μετά το παιχνίδι ο ισχυρός άνδρας του “Τριφυλλιού” είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ηγετικό στέλεχος της Nova. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού εξέφρασε έντονα παράπονα για τον σχολιασμό των δημοσιογράφων της Nova για ορισμένες φάσεις που εν πολλοίς σημάδεψαν την αναμέτρηση. Η κίνηση αυτή όπως τονίζεται έρχεται να προστεθεί στο κλίμα που θέλει Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα στα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς ο όμιλος της Forthnet περνά στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments