Πολιτική

Φώφη Γεννηματά για ασφαλιστικό: Καταψήφιση του Κινήματος Αλλαγής στο νομοσχέδιο

Φώφη Γεννηματά για ασφαλιστικό: Καταψήφιση του Κινήματος Αλλαγής στο νομοσχέδιο
Φώφη Γεννηματά για ασφαλιστικό: H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην αρχή της ομιλίας της έκανε λόγο για το προσφυγικό/ μεταναστευτικό, ενώ ύστερα έδειξε την αρνητική της στάση στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Φώφη Γεννηματά για ασφαλιστικό: Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή από  σοβαρότατο θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού. Ειδικότερα, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για τη διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού η οποία είναι ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό όπως είπε, και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλαλούμ. Οι επιτάξεις και τα ΜΑΤ δεν λύνουν το πρόβλημα στα νησιά, υποστήριξε ενώ κάλεσε να δείξει την πυγμή της στην Ευρώπη και όχι στους αγανακτισμένους νησιώτες. Ωστόσο η κ. Γεννηματά έκλεισε την αναφορά της λέγοντας ότι ένα σοβαρότατο πρόβλημα εθνικής σημασίας απαιτεί εθνική συνεννόηση.

Παράλληλα στο κύριο κομμάτι της ομιλίας της Φώφης Γεννηματά,  το θέμα δηλαδή για το ασφαλιστικό, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν καταργεί το νόμο Κατρούγκαλου, απλά του κάνει «μακιγιάζ». Το νέο νομοθέτημα θα μπορούσε να ονομασθεί «νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση», σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, που τόνισε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου δεν διορθώνεται, καταργείται. Τέλος επεσήμανε ότι το Κίνημα Αλλαγής όπως καταψήφισε το νόμο Κατρούγκαλου, έτσι και σήμερα καταψηφίζει το νόμο Κατρούγκαλου – Βρούτση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments