Ελλάδα

Χαλάνδρι έκρηξη: Επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατοικία που μένει δημοσιογράφος

Χαλάνδρι έκρηξη: Επίθεση με γκαζάκια σε πολυκατοικία που μένει δημοσιογράφος
Χαλάνδρι έκρηξη: Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε πολυκατοικία της περιοχής, με αγνώστους να πυροδοτούν γκαζάκια - Η φωτιά έφθασε άμεσα από την είσοδο στον πρώτο όροφο.

Χαλάνδρι έκρηξη: Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε είσοδο πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι. Η φωτιά από τα γκαζάκια τα οποία εξερράγησαν εξαπλώθηκε άμεσα στον πρώτο όροφο, ωστόσο η άμεση δράση της πυροσβεστικής αλλά και των ενοίκων απέτρεψε τα χειρότερα. Στο κτίριο διαμένει γνωστός δημοσιογράφος, με τα σενάρια να θέλουν την επίθεση να εμπλέκεται με εκείνον.

Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, με άγνωστους να τοποθετούν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Χαλανδρίου. Ο κρότος που δημιουργήθηκε από την έκρηξη ξεσήκωσε τόσο τους ένοικους της πολυκατοικίας όσο και την υπόλοιπη γειτονία. Για καλή τύχη όλων εκείνη τη στιγμή στο σημείο περνούσαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αντιλήφθηκαν άμεσα το γεγονός και βοήθησαν τους ενοίκους στην κατάσβεση της φωτιάς. Στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν και δυνάμεις του πυροσβεστικού σώματος, οι οποίοι επιχείρησαν να σβήσουν τη πυρκαγιά που μεταφέρθηκε με μεγάλη ταχύτητα από την είσοδο της πολυκατοικίας στον πρώτο όροφο.

Για καλή τύχη όλων ο ισχυρός κρότος που προκλήθηκε από τα γκαζάκια ξύπνησε όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας, αποτέλεσμα το κτίριο να εκκενωθεί άμεσα και να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Σε ένα από τα διαμερίσματα διαμένει και γνωστός δημοσιογράφος, με τα ρεπορτάζ να σχετίζουν την έκρηξη με το πρόσωπό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments