Πολιτική

Νίκος Δένδιας συνάντηση με πρέσβεις Ρωσίας, Κίνας: Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό

Νίκος Δένδιας συνάντηση με πρέσβεις Ρωσίας, Κίνας: Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό
Νίκος Δένδιας συνάντηση με πρέσβεις Ρωσίας, Κίνας: Ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τους πρέσβεις των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό και την προστασία των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων από τις ελληνικές αρχές.

Νίκος Δένδιας συνάντηση με πρέσβεις Ρωσίας, Κίνας: O Έλληνας υπουργός Εξωτερικών πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα 3 Μαρτίου 2020, συνάντηση με τους πρέσβεις της Ρωσίας, της Κίνας και τον επιτετραμμένο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ειδικότερα, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό και η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους πρέσβεις των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πρόσφατες εξελίξεις στο μεταναστευτικό και την προστασία των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων από τις ελληνικές αρχές, ενώ αυτή τη στιγμή έχει συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της Αυστρίας, A. Schallenberg με επίκεντρο της συζήτησης να αποτελεί το θέμα του μεταναστευτικού αλλά και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα. Θα συζητηθούν επίσης η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments