Video

YAYO: Το νέο άκρως τολμηρό video clip της Ελένης Φουρέιρα

YAYO: Το νέο άκρως τολμηρό video clip της Ελένης Φουρέιρα
YAYO: Ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών αφήνει η Ελένη Φουρέιρα, με την Ελληνίδα τραγουδίστρια να βάζει μπροστά για διεθνή καριέρα παρουσιάζοντας και μέσω εικόνας το νέο της αγγλόφωνο τραγούδι.

YAYO: Ήταν θέμα χρόνου η φήμης της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα να ταξιδέψει και εκτός συνόρων. Μετά τη συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας τη Κύπρο, η Ελληνίδα τραγουδίστρια δοκίμασε τη τύχη της αρχικά στην Ιβηρική κερδίζοντας τους Ισπανούς με τα τραγούδια της και το ταμπεραμέντο της. Σειρά τώρα έχει και ο υπόλοιπος πλανήτης, με τη Φουρέιρα να εδραιώνει τη παρουσία της στο εξωτερικό μέσω του νέου της αγγλόφωνου τραγουδιου, το οποίο φέρει τον τίτλο “YAYO” και έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Το “YAYO” είναι ένα αγγλόφωνο anthem, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. Η μοναδική superstar μεταφέρει το “YAYO” και στις οθόνες μας, μέσα από μία short movie με retro αισθητική, γεμάτη αισθησιασμό, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Το hit single έρχεται μετά και την κυκλοφορία του πρώτου διεθνές EP “Gypsy Woman”, τη συνεργασία κορυφής με τον Snoop Dogg και τον Kaan, “Sirens”, καθώς και το ξεσηκωτικό anthem με τον Claydee, “Loquita”.

Στο video-clip της η Ελένη Φουρέιρα είναι άκρως αποκαλυπτική, σε διάφορα σημεία του concept. Είτε ξαπλώνοντας σε ένα τραπέζι και δαγκώνοντας ένα μήλο, είτε φορώντας μόνο το εσώρουχό της, είτε χορεύοντας μέσα στο διχτυωτό κορμάκι της, τη στιγμή που της δίνουν φιλιά.

Η Ελένη Φουρέιρα “κόβει την ανάσα” στο νέο της video clip

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments