Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [04/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [04/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [04/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης που κινείται ακόμη ανάδρομος, περνά το πρωί στον Υδροχόο. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα μετατοπίζεται… Στρέφεστε σε όσα πρέπει να ξέρετε για την τεχνολογία ή/και το διαδίκτυο. Είναι κατάλληλη στιγμή να τα αξιοποιήσετε, για να επιλύσετε προβλήματα και να κλείσετε εκκρεμότητες! Σήμερα είναι και η τελευταία μέρα της Αφροδίτης στον Κριό. Το πιο πιθανό είναι να έχετε συλλέξει ό,τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε τη θέση σας. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο που κυβερνά, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 3 Απριλίου. Η συνάντησή της εκεί με τον Ουρανό στις 8 Μαρτίου, θα αποτελέσει κάτι σαν αφύπνιση!

Η Σελήνη βρίσκεται στον ευαίσθητο Καρκίνο. Το ζητούμενό σας είναι να κινήστε όπου και με όποιους νιώθετε βολικά και άνετα. Το σπιτικό σας, οι φίλοι και η οικογένεια σας παράσχουν ασφάλεια. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη από τον Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα σας γεμίσει ώθηση για να διεκπεραιώσετε ό,τι έχει προτεραιότητα! Την Τετάρτη διεκπεραιώστε αυστηρά τα επαγγελματικά και καθημερινά σας καθήκοντα. Αποφύγετε να αναλάβετε νέα εγχειρήματα ή σοβαρές ευθύνες. Θα είναι πολύ σημαντικό να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις σας, ώστε να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Η εξέλιξη της μέρας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά σας να περιμένετε την ανάπτυξη των γεγονότων.

Σήμερα μπορεί να έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση, με μια γυναίκα στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Το θέμα θα έχει σχέση με την οικογένεια ή τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Κάποιοι θα αισθανθείτε απογοήτευση ή θυμό, για ένα πρόβλημα που θα προκύψει αναπάντεχα στο σπίτι σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, τα συναισθήματα θα καθορίσουν το επίπεδο επικοινωνίας με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν ανησυχίες στην ερωτική σας σχέση, λόγω παρέμβασης άλλων ανθρώπων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη θα είναι μια δύσκολη μέρα. Θα χρειαστεί να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Πιθανότατα θα είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακών ενεργειών, προσπαθειών χειραγώγησης ή ίντριγκας. Ενώ αρχικά ξεκίνησαν με καλές προθέσεις, πήραν αναπάντεχη τροπή. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική ημέρα. Δεν πρέπει να αγνοήσετε ή να απορρίψετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πολλά, να πραγματοποιήσετε σημαντικές συζητήσεις ή να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, για θέματα που η εξέλιξη και η εφαρμογή δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη να είστε προετοιμασμένοι για πολλή δουλειά. Θα δοκιμαστεί η ικανότητά σας να εργάζεστε υπό πίεση ή να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας με γρήγορο ρυθμό. Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν νέες ευκαιρίες εργασίας ή μια επαγγελματική πρόταση, που θα αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη ή καλύτερες ευκαιρίες έκφρασης. Η επικοινωνία με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα είναι χρήσιμη για εσάς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη εστιάστε την προσοχή σας στην οικογένεια ή συγγενείς από κοντά και μακριά. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, θα αφορούν άτομα της οικογένειάς σας, κατά πάσα πιθανότητα άντρες. Οι άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, θα βιώσουν απροσδόκητα γεγονότα στην οικογένειά τους. Για μερικούς θα είναι ευχάριστα, για κάποιους άλλους θα είναι ένα είδος προσωπικού δράματος.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments