Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [05/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [05/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (05/03/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη [05/03/20].

κριός

Αν κάτι, στη σχέση σου, δε σου φαίνεται σωστό, τότε είναι η ώρα για να κάνεις ένα “time out”. Ένα ρομαντικό σχέδιο, δεν μπορεί να προχωρήσει αν νιώθεις πως κάτι σε αναστατώνει σ’ αυτό. Μην φοβάσαι να μιλήσεις στον αγαπημένο σου, κάνοντας ξεκάθαρες τις ανησυχίες σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι φέρνοντας το θέμα σε ανοιχτή συζήτηση, είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει και αξίζει κοινή εστίαση.

ταύρος

Αμοιβαίο πισωγύρισμα κανείς? Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην κυριολεξία, αλλά πιθανότατα θα περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο εσύ και ο αγαπημένος σου, θα βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Ένα κοινό σχέδιο, χρειάζεται και τους δυο σας για να συμβεί. Υπάρχουν επίσης τρόποι για να προσφέρεις την υποστήριξη που έχει ανάγκη ο σύντροφός σου, προσφέροντας αυτό που χρειάζεται πριν το ζητήσει.

δίδυμοι

Μπορεί να υπάρχει κάτι σχετικά με μια σχέση, που σε προκαλεί και σε συναρπάζει. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε συναρπάζει, θα σε καθοδηγήσει η περιέργειά σου. Θα προσπαθήσεις να μάθεις περισσότερα για κάποιον που μπορεί να διστάζει να αποκαλύψει πάρα πολλά, επειδή ο πάγος μεταξύ σας μπορεί εύκολα να σπάσει. Αλλά αυτός, σε εμπιστεύεται. Όσο υπάρχει εμπιστοσύνη, θα στα πει όλα.

καρκίνος

Ένα νέο ξεκίνημα προσφέρεται τώρα, όμως εσύ και το ταίρι σου, μπορεί να μην είσαστε σε θέση να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο. Κάτι έχει αλλάξει. Ίσως είναι μια ρύθμιση ή μια συμφωνία. Αλλά δεν είναι κάτι, για το οποίο πρέπει να ανησυχείς. Προσφέρεται ένα νέο επίπεδο εγγύτητας και εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείς – και να αγκαλιάσεις – και τα δύο.

λέων

Μια σημαντική ανταλλαγή φαίνεται πιθανή ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, τώρα ή σύντομα. Αυτό θα ρίξει επίσης νέο και εκπληκτικό φως σε μια κοινή σας κατάσταση. Όπου υπάρχει σταθερή δέσμευση, ίσως είναι καιρός να το κάνετε λίγο πιο επίσημο. Ό, τι και αν είναι, συνδέει εσένα και το αντικείμενο του πόθου σου, με έναν ισχυρότερο δεσμό. Δύο καρδιές πρόκειται να γίνουν «ένα».

παρθένος

Επιθυμείς να βιώσεις περισσότερη ηρεμία στην ερωτική σου ζωή. Ίσως όμως χρειαστεί να αντιδράσεις γρήγορα ή αυθόρμητα με ένα τρόπο που φαίνεται άγνωστος κι ενοχλητικός. Αν διαπιστώσεις ότι πρέπει να τροποποιήσεις ή να ακυρώσεις κάποια σχέδια, τότε μην αποθαρρυνθείς και μην ενοχληθείς. Γιατί όπου υπάρχει χάος…οι ρομαντικές δυνατότητες, είναι πιο ισχυρές.

ζυγός

Κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για τις προσωπικές σου υποθέσεις από ό, τι προτιμάς. Υπάρχουν όμως τρόποι για να μπορέσεις να διατηρήσεις προσωπική, την ιδιωτική σου ζωή. Ίσως να φανέρωσες κάποιες πτυχές της ερωτικής σου ζωής, πρόσφατα. Προσπάθησε περισσότερο να μην εμπιστεύεσαι στους άλλους, τα ερωτικά σου μυστικά. Και να είσαι λιγότερο πρόθυμη ν’ αποκαλύψεις, αυτά που δεν πρέπει να αποκαλύπτονται.

σκορπιός

Παρόλο που κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή προχωράει με πολύ υποσχόμενο τρόπο, το παρελθόν σου θα συνεχίσει να παίζει ρόλο στο παρόν. Μια πρώην φλόγα ή η επανεξέταση κάπου συναισθηματικού θέματος, μπορεί να εμπλακεί σε αυτό. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να αποκαλύψεις ό, τι έχει κρατηθεί καλά κρυμμένο. Ακόμα και μια προηγούμενη σχέση, μπορεί να προσφέρει χρήσιμα μαθήματα που μπορούν να εφαρμοστούν στο παρόν, για να φέρουν ένα νέο ξεκίνημα.

τοξότης

Η επικοινωνία που μέχρι τώρα σε απασχολούσε και σε μπέρδευε, τώρα μπορεί να σε ευχαριστήσει. Αυτό έχει να κάνει με ένα μεταβαλλόμενο ρομαντικό σενάριο, που πιθανότατα έχεις συνηθίσει. Ίσως να είναι εύκολο να πιστέψεις ότι υπάρχει μια κρυφή ατζέντα, σχετικά με πληροφορίες που φτάνουν προς το μέρος σου τώρα. Αλλά είναι περισσότερο τίμιες, από ό,τι πιθανώς πιστεύεις. Απέφυγε τις υποψίες και τη δυσπιστία για το ταίρι σου. Εμπιστέψου, πως οτιδήποτε αλλάζει εξελίσσεται.

αιγόκερως

Μια έντονη επιθυμία να ευχαριστήσεις τον εραστή σου, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αλλά να γνωρίζεις, πού ξεκινούν και πού τελειώνουν οι υποχρεώσεις σου. Ο έρωτας δεν γνωρίζει όρια, και η υπερβολική προσοχή από την πλευρά σου, μπορεί να φανεί περισσότερο ζοφερή, παρά παρηγορητική. Δώσε χώρο στο ταίρι σου. Θα ανακαλύψεις πιθανώς πόσο έντονα θα σε λούσει με την αγάπη του, όταν νιώθει πιο άνετα.

υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε νέα πρόσωπα ή επαφές που μπαίνουν στα ερωτικά σου, θα σου προσφέρουν ρομαντικές δυνατότητες. Θα μπορούσες να βρεθείς σε μια κοινωνική ατμόσφαιρα που ίσως αρχικά φαινόταν ανησυχητική. Αλλά δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να νιώσεις άνετα με κάποιον νεοφερμένο. Ένα άτομο ειδικότερα, φαίνεται να έχει μια ποιότητα… που μπορεί να σου φανεί ενδιαφέρουσα – ίσως ακόμη και ακαταμάχητη

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments