Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προβληματισμός στους “Ερυθρόλευκους” για την ήττα στη Τούμπα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προβληματισμός στους “Ερυθρόλευκους” για την ήττα στη Τούμπα
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι για τον τρόπο που έχασαν από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, βάζοντας τα με τον εαυτό τους και τη κακή διαχείριση του καθαρού προβαδίσματος του στην αρχή του αγώνα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι “Ερυθρόλευκοι” τη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ γνώρισαν τη πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν επί ελληνικού εδάφους. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ηττήθηκε με 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας αφήνοντας ανοιχτή την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δίνοντας αρκετές ελπίδες στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που “πόνεσε” ποιο πολύ παίκτες και προπονητή του Ολυμπιακού δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτό προέκυψε. Οι “Ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν γρήγορα στο παιχνίδι με 2-0 βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η αγωνιστική καθίζηση τους έφερε μάρτυρες μιας μεγάλης ανατροπής από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Πειραιώτες είδαν το πλεονέκτημά τους να εξανεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά χάρις τα δύο γρήγορα τέρματα των Πέλκα και Μίσιτς, ωστόσο σαν να μην έφθανε αυτό, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντιστρέψει πλήρως την εις βάρος του κατάσταση πετυχαίνοντας το γκολ της ολικής ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Στον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ επικρατεί έντονος προβληματισμός αλλά και πείσμα, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να περιμένουν με ανυπομονησία τον επαναληπτικό προκειμένου να δώσουν απαντήσεις σε όλους όσους τους επικρίνουν για τη μέτρια εμφάνισή τους στη Τούμπα. Οι “Ερυθρόλευκοι” καλούνται να πάρουν τη νίκη στο “Γεώργιος Καραΐσκάκης” αν θέλουν να πανηγυρίσουν εκείνοι τη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Και είναι σαφές πως το θέλουν πολύ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments