Lifestyle

Ο Αντώνης Κανάκης στο Mega

Ο Αντώνης Κανάκης στο Mega
Αντώνης Κανάκης Mega: Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης θα δώσει στο Mega o γνωστός παρουσιαστής.

Αντώνης Κανάκης Mega: Την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Κανάκης. Ο αγαπημένος παρουσιαστής και “αρχηγός” των “Ράδιο Αρβύλα” θα βρεθεί στον Mega προκειμένου να συναντήσει την Αθηναϊδα Νέγκα. Έπειτα από εφτά χρόνια, ο Αντώνης Κανάκης θα μιλήσει για όλους και για όλα στο late night της δημοσιογράφου και σίγουρα έχει πολλά να αποκαλύψει.

“Ο Αντώνης Κανάκης στο Nega Talk αυτής της Δευτέρας 9 Μαρτίου στις 00:00, στο MEGA” σημειώνεται στη σχετική δημοσίευση του Μεγάλου Καναλιού στο Instagram.

Παράλληλα, προστίθεται πως “ο δημιουργός των επιτυχημένων εκπομπών, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του”. Ο παρουσιαστής θα έρθει να καταθέσει την ανατρεπτική άποψή του για τη σημερινή ελληνική τηλεόραση, την επικαιρότητα και την επιστροφή των εκπομπών του στο Διαδίκτυο ενώ θα μιλήσει πρώτη φορά για την οικογένεια και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Η ανάρτηση του Mega:

Ο Αντώνης Κανάκης αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο με μία ανακοίνωση όλο νόημα, που αποτέλεσε προμήνυμα ό,τι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Η πληρεξούσια δικηγόρος του παρουσιαστή, Χριστίνα Παναγουλέα, με δήλωσή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» ανέφερε πως ο Αντώνης Κανάκης θα πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Από την μεριά του ο σταθμός ΣΚΑΪ προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments