Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [06/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [06/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [06/03/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή [06/03/20].

κριός

Η μέρα σου μπορεί να είναι γεμάτη από πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αλλά να είσαι σίγουρη, πως οι ήσυχες στιγμές θα έρθουν αργότερα. Ο ρομαντισμός θα έχει μια όμορφη και ώριμη δόνηση τώρα. Μια διακριτική προσέγγιση στα ερωτικά σου, μπορεί να γεμίσει την καρδιά και την ψυχή σου με παρήγορη χαρά αν το επιτρέψεις. Άνοιξε την καρδιά σου κι άφησέ την να μπει μέσα.

ταύρος

Ίσως χρειαστεί να διευρύνεις την προοπτική σου, σε μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα ερωτικά σου. Οι ιδέες που έχεις τη μια στιγμή για κάποια ερωτικά σου θέματα, μπορεί να αλλάζουν την αμέσως επόμενη στιγμή. Τελικά όμως, θα αποκτήσεις σταθερές πεποιθήσεις και θα εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου. Στη συνέχεια, θα νιώσεις εμπνευσμένη για να μοιραστείς τις ιδέες σου με τον εραστή σου. Αλλά προς το παρόν, όλα έχουν να κάνουν με το χρονοδιάγραμμα.

δίδυμοι

Βεβαιώσου πως βλέπεις τα πράγματα σωστά πριν συμμετάσχεις σε μια τεταμένη συζήτηση με τον εραστή σου. Η αρμονική ισορροπία ανάμεσα στα παθιασμένα και ρεαλιστικά θέματα της σχέσης σου, είναι το σημαντικότερο τώρα για να πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς. Η δημιουργία ισορροπίας όμως, απαιτεί να μπορείς να ακούς και όχι μόνο να μιλάς. Αν το κάνεις αυτό, τότε θ’ ακολουθήσει και το ταίρι σου.

καρκίνος

Πιθανότατα να δίνεις περισσότερα απ’ όσα παίρνεις, αλλά η αρμονία ή η ισορροπία μπορεί να συμβεί μόνο αν υπάρχει πραγματική ισότητα ανάμεσά σας. Μην επιτρέπεις στις μικροσκοπικές δυσαρέσκειες, να γίνουν σημαντικά ζητήματα. Αντ’ αυτού, κοίταξε τη θετική ενέργεια που προσφέρεται στην ένωσή σας. Όταν είστε και οι δύο ξεκάθαροι σχετικά με τους κανόνες, ο ρομαντισμός μπορεί να είναι γλυκός, απλός – και πολύ πιο ισορροπημένος.

λέων

Αν προκύψει και πάλι η ανάγκη να ακολουθήσεις ένα στόχο σου μόνη, τότε σιγουρέψου ότι το ταίρι σου, καταλαβαίνει την επιθυμία σου. Κάνοντας μια συζήτηση πριν στρέψεις την εστίασή σου σ’ αυτό που σου δίνει έμπνευση και σε παρακινεί, μπορείς να αποτρέψεις παρεξηγήσεις αργότερα. Αν είναι σημαντικό για σένα, τότε ο αγαπημένος σου θα το εκτιμήσει… όσο διατηρείς τα σωστά επίπεδα δέσμευσης και ισορροπίας.

παρθένος

Μην ανησυχείς αν προκύψουν βαθιά συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Η καρδιά σου ανταποκρίνεται, μόνο με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι είσαι ο ισχυρός στη σχέση σου τώρα, αυτό μπορεί να σου ταιριάζει πολύ καλά. Η ανάληψη ευθυνών, θα μπορούσε να είναι μια στροφή για σένα, και αν επηρεάζει το ίδιο κι αυτόν που σου αρέσει, τότε θα έχεις μια απολαυστική νίκη!

ζυγός

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα έγκαιρο και χρήσιμο βήμα στη σχέση σου τώρα. Αν και νιώθεις λίγο ντροπαλή για να αποκαλύψεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, μια ώθηση του σέξι κεφιού σου, θα εμφανιστεί, μόλις δεις πόσο δεκτικός σε ό,τι προτείνεις, είναι αυτός που αγαπάς. Κάνε δική σου, αυτή την παθιασμένη δύναμη!

σκορπιός

Θα μπορούσε να είναι η ικανότητά σου να ανοίγεις σαφείς και ρέουσες γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, που σου επιτρέπει να βελτιώσεις ή να λύσεις ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που παίρνεις σοβαρά, και θα είναι εμφανές και σ’ αυτόν που αγαπάς. Δεν είναι μόνο η ανάλυση, αυτό που θέλεις. Θέλεις μόνιμες λύσεις και η δύναμη της αγάπης επιμένει να σε βοηθήσει να το κάνεις τώρα.

τοξότης

Μπορεί να χρειαστεί να συγκεντρωθείς για να βρεις ιδέες και λύσεις σε θέματα που είχαν δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου, στο παρελθόν. Ευτυχώς, είναι η ιδανική στιγμή για να συνεργαστείς με τον αγαπημένο σου για πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Ο εραστής σου, θα εμπνευστεί από την αφοσίωσή σου και θα χαιρετίσει επίσης την ευκαιρία να υιοθετήσει μια κοινή, προσγειωμένη και πρακτική προσέγγιση σε ό, τι χρειάζεται βελτίωση ή επίλυση.

αιγόκερως

Αν δεν είσαι ικανοποιημένη με την τρέχουσα δυναμική στη σχέση σου, τότε έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τώρα, την οποιαδήποτε ανισορροπία. Μπορεί να αγαπάς το δεσμό που έχεις με αυτό το άτομο, αλλά ίσως αισθάνεσαι ότι είναι καιρός να ξαναγράψεις κάποιους κανόνες στη σχέση σας, πριν τη μεταφέρεις σε άλλο επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις τον εαυτό σου λίγο ευάλωτο και να υποκινήσεις μια σε βάθος συζήτηση για να πάρεις αυτό που θέλεις. Ξέρεις ότι έχεις στην καρδιά σου, τα συμφέροντα τόσο τα δικά σου, όσο και του εραστή σου.

υδροχόος

Ακόμη και αν ένα ενδιαφέρον έξω από τη ρομαντική σφαίρα ή τη σχέση σου εξιτάρει τη φαντασία σου, ο αγαπημένος σου θα υποστηρίξει πιθανώς την επιθυμία σου να ακολουθήσεις το προσωπικό σου πάθος. Αλλά να ξέρεις πως θα πρέπει να εξηγήσεις τις ανάγκες σου, γι’ αυτό. Γνωρίζεις ότι δεν θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτόν που αγαπάς και της παθιασμένης επιδίωξής σου, σε άλλη περιοχή. Αυτός είναι ο εραστής σου, ίσως να πρέπει να το υπενθυμίσεις στον εαυτό σου, τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments