Αθλητισμός

Χασάν – Γκασπάρ: Θετικό το κλίμα για παραμονή τους στον Ολυμπιακό

Χασάν – Γκασπάρ: Θετικό το κλίμα για παραμονή τους στον Ολυμπιακό
Χασάν - Γκασπάρ: Η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς θα κρίνει το μέλλον των δύο παικτών στον Ολυμπιακό.

Χασάν – Γκασπάρ: Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Γκασπάρ θέλουν να μείνουν στον Πειραιά, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους. Ωστόσο, αυτό αναμένεται να εξαρτηθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό από το αν θα συνεχίσει στον “ερυθρόλευκο” πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από το συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή που λήγει το καλοκαίρι αναφέρουν πως οι ουσιώδεις επαφές θα γίνουν τις επόμενες ημέρες του Μαρτίου.

Σε αυτές θα οριοθετηθεί η βάση των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του, όπως είναι δεδομένη και η αγάπη και το δέσιμο του Πορτογάλου με την ομάδα και τον κόσμο της. Όπως και η αφοσίωσή του για το πρότζεκτ της ομάδας. Οριστική συμφωνία ωστόσο σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει. Μόνο η βασική και θετική διάθεση για τις τελικές συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως ο 49χρονος τεχνικός έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων στην Αγγλία μετά την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Την ίδια ώρα, η παραμονή του ή μη, σύμφωνα με τη Live sport ίσως κρίνει και το μέλλον των Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Γκασπάρ. Και αυτό γιατί και οι δύο παίκτες ήταν επιλογές του Πορτογάλου.

Ο 26χρονος στράικερ επέστρεψε τον Ιανουάριο για δεύτερη φορά στους “ερυθρόλευκους” με την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτησή του να γίνεται πραγματικότητα ενώ ο Γκασπάρ ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες τον Αύγουστο προερχόμενος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο 26χρονος αμυντικός μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Γκιμαράες με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments