Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Γουλβς: Τεράστια οικονομική ζημιά για τους “Ερυθρόλευκους” λόγω κορωνοϊού

Ολυμπιακός – Γουλβς: Τεράστια οικονομική ζημιά για τους “Ερυθρόλευκους” λόγω κορωνοϊού
Ολυμπιακός - Γουλβς: Οι πιθανότητες το ραντεβού το δύο ομάδων να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο είναι αυξημένες, αποτέλεσμα που αν επισημοποιηθεί αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός – Γουλβς: Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι “Ερυθρόλευκοι” περιμένοντας σήμερα την ετυμηγορία της UEFA για το αν η πρώτη αναμέτρηση με την Γουλβς θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο. Οι Πειραιώτες αναμετρούνται τη Πέμπτη με τον αγγλικό σύλλογο στα πλαίσια της φάσης των “16” του Γιουρόπα Λιγκ, με την UEFA να κάνει γνωστό σήμερα αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊού σκέφτεται να πραγματοποιήσει κανονικά τα παιχνίδια τόσο σε Τσάμπιονς Λιγκ όσο και σε Γιουρόπα Λιγκ χωρίς ωστόσο να υπάρχει η παρουσία κοινού. Αν τελικά το σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί ενώπιον μιας οικονομικής πληγής, η οποία μπορεί να φθάσει ακόμη και στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Οι “Ερυθρόλευκοι” εκτός του ότι δεν θα έχουν τους οπαδούς στο πλευρό τους θα χάσουν και αρκετά χρήματα, ποσά που περίμεναν από τη κρίσιμη συνάντηση με την Γουλβς.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσό μπορεί να φθάσει ακόμη και στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, καθώς εκτός από τα εισιτήρια υπάρχει φόβος και για λιγότερο αριθμό διαφημίσεων. Στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της απόφασης από την UEFA, την οποία βεβαίως θα ασπαστούν όποια και να είναι, καθώς όπως τονίζεται όλα γίνονται καθαρά για θέμα υγείας. Θυμίζουμε πως ο φονικός ιός έχει εξαπλωθεί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ στη γειτονική Ιταλία ο αριθμός των θυμάτων καθημερινά ανεβαίνει δραματικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments