Πολιτισμός

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεναγήσεις: Aπό 1 Μαρτίου έως και 30 η φύση σε όλο της το μεγαλείο

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεναγήσεις: Aπό 1 Μαρτίου έως και 30 η φύση σε όλο της το μεγαλείο
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεναγήσεις: Η είσοδος είναι ελεύθερη απαιτείται ωστόσο, η ηλεκτρονική προεγγραφή, ενώ εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 8 ετών.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεναγήσεις: Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος εκτείνεται σε μια έκταση 210 στρεμμάτων και καταλαμβάνει το 85% της συνολικής έκτασης του ΚΠΙΣΝ, ενώ ως σύγχρονο έργο Αρχιτεκτονικής Τοπίου, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και την χρήση σκαλοπατιών, απολαμβάνοντας τη φύση σε όλο της το μεγαλείο! H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ.

Συνεπώς καθημερινά στις  17.00 πραγματοποιούνται ξεναγήσεις με διάρκεια 60 λεπτών και αριθμό συμμετεχόντων ανά ξενάγηση τα 20 άτομα. Επιπλέον σημείο συνάντησης ορίζεται το ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (Ευριπίδου & Δοϊράνης, Καλλιθέα). Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαιτείται ωστόσο η ηλεκτρονική προεγγραφή, ενώ εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 8 ετών, ενώ ολοι οι χώροι του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται να βρίσκεστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη της ξενάγησης.
  • Kάθε Πέμπτη η ξενάγηση θα πραγματοποιείται στα αγγλικά.
  • Η περιήγηση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα πραγματοποιείται εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.
  • Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις ακυρώνονται 15’ πριν την έναρξη, εφόσον οι κάτοχοί τους δεν έχουν παρουσιαστεί στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments