Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Γουλβς: Δωρεάν μέσω Youtube η μάχη των “Ερυθρόλευκων”

Ολυμπιακός – Γουλβς: Δωρεάν μέσω Youtube η μάχη των “Ερυθρόλευκων”
Ολυμπιακός - Γουλβς: Η Cosmote TV λαμβάνοντας υπόψιν της την απόφαση της UEFA να διεξάγει κεκλεισμένων των θυρών την αναμέτρηση θα παρέχει τη μετάδοση του αγώνα και μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Ολυμπιακός – Γουλβς: Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα μας είχε σοβαρές επιπτώσεις και στην διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων εντός των συνόρων. Μια από αυτές είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «16» του Europa League. Συγκεκριμένα, η UEFA σεβάστηκε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης (χωρίς θεατές όλα τα ματς για δύο εβδομάδες) και αποφάσισε η συγκεκριμένη αναμέτρηση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αποφεύγοντας έτσι την συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων στο φαληρικό γήπεδο.

Έτσι, η συνδρομητική υπηρεσία COSMOTE TV, που έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Europa League, αποφάσισε να μεταδώσει τον αγώνα του Ολυμπιακού εντελώς δωρεάν μέσω του καναλιού της στο You Tube! Η κίνηση αυτή έρχεται να διευκολύνει το έργο των ανθρώπων τόσο του Ολυμπιακού όσο και της UEFA καθώς αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα περίμεναν έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα ελπίζοντας πως οι θύρες θα ανοίξουν.

Η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί έτσι εκτός από τη τηλεόραση της Cosmote TV και στο επίσημο κανάλι στο Youtube εκεί όπου ο καθένας θα έχει ελεύθερα και δωρεάν τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανονικά τον αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες θα διευκρινιστούν μόλις η COSMOTE TV προβεί σε σχετική επίσημη ανακοίνωση, ενώ για τους συνδρομητές της, η μετάδοση θα γίνει κανονικά και στο COSMOTE Sport 2 HD.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments