Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ξάνθη τιμωρία: Δικαιώνονται οι Ακρίτες – Παίρνουν πίσω τους 5 βαθμούς για το πιστοποιητικό

ΠΑΟΚ Ξάνθη τιμωρία: Δικαιώνονται οι Ακρίτες – Παίρνουν πίσω τους 5 βαθμούς για το πιστοποιητικό
ΠΑΟΚ Ξάνθη τιμωρία: Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί δικαίωση για την ομάδα της Θράκης, αφού ουσιαστικά εξαφανίζει ως προς αυτό το σημείο την απόφαση της ΕΕΑ και έτσι θα επιστραφούν και οι πέντε βαθμοί της ποινής.

ΠΑΟΚ Ξάνθη τιμωρία: Σύμφωνα με το gazzetta.gr  το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναστολή της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ακριτικής ομάδας που είχε εισηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της μετοχικής σύνθεσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Ξάνθη, θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Πέμπτη 12/3, και από τη στιγμή που δεν υφίσταται ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της, θα της επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που της αφαιρέθηκαν (οι υπόλοιποι επτά ήταν για το θέμα της πολυιδιοκτησίας).

Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα με αυτήν την απόφαση γίνεται σαφές ότι τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου μπορούν να κρίνουν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ουσία της και δεν δεσμεύονται από την κρίση της ΕΕΑ, όπως απεφάνθη το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments