Video

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 11: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 13/3 – Χαμός με την θεατρική παράσταση στο καφέ

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 11: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 13/3 – Χαμός με την θεατρική παράσταση στο καφέ
Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 11: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Το Καφέ της Χαράς επεισόδιο 11: Επειδή οι δουλειές του Καφέ δεν πηγαίνουν πολύ καλά (έχει φροντίσει ο Πώποτας γι’ αυτό) η Στέλλα προτείνει να ανεβάσουν μία θεατρική παράσταση, ένα μιούζικαλ στο οποίο θα μπορούσαν να συμμετέχουν οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου. Στο χωριό γίνεται αλαλαγμός και οι περισσότεροι μέχρι και να πληρώσουν δέχονται για να παίξουν. Ο Περίανδρος, βέβαια, που σοκάρεται, κάνει τα πάντα για να ακυρώσει το ανέβασμα αυτής της ανήθικης, κατά την άποψή του, παράστασης. Η Βάλια με τον Μάνο έρχονται κοντά σε μια πρόβα, όταν μια σκηνή έντασης καταλήγει σε ένα παθιασμένο φιλί.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο 10ο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1: Ο Φατσέας δίνει τη μάχη του για την ανακύκλωση. Η Στέλλα γίνεται γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί του Περίανδρου Πώποτα. Όχι μόνο γιατί είναι δυναμική, αλλά και γιατί αποπνέει κατά τη γνώμη του το αντίθετο του “τάξις και ηθική” που είναι πάντα η φιλοσοφία του, το πιστεύω του και το μότο του. Η αλήθεια είναι ότι η Στέλλα έχει πράγματι ένα σκοτεινό παρελθόν.

Η Βάλια το γνωρίζει καλά, αλλά αποφασίζουν να το κρατήσουν κρυφό και την παρουσιάζει σε όλους, ακόμη και στο Μάνο, ως διάσημη μπαργούμαν που έκανε καριέρα σε club της Ίμπιζα. Ο μόνος στον οποίο η Βάλια εκμυστηρεύεται την αλήθεια είναι ο Δημήτριος. Ο Φατσέας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, γιατί για τη θέση του στην καθαριότητα του Δήμου, απαιτείται απολυτήριο δημοτικού, το οποίο δεν έχει… και έτσι αναγκάζεται να το πλαστογραφήσει! Στο ρόλο της Μαρισόλ: η Κατερίνα Τσάβαλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments