Αθλητισμός

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο Χιμένεθ τον θέλει, η ΑΕΚ τον θέλει περισσότερο

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο Χιμένεθ τον θέλει, η ΑΕΚ τον θέλει περισσότερο
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός αμυντικός τείνει να γίνει "μήλον της έριδος" για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Μπορεί η ΑΕΚ να έχει βρει στα πρόσωπα των Σβάρνα, Βράνιες και Οικονόμου μια πολύ αξιόπιστη τριάδα κεντρικών αμυντικών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν ξεγράψει τον Τσιγκρίνσκι. Η αλήθεια είναι ότι το συμβόλαιο του είναι αρκετά μεγάλο για αμυντικό που θεωρείται η τέταρτη επιλογή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει χάσει ουδείς στην ΑΕΚ την εκτίμηση του για τον Ουκρανό αμυντικό.

Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να θέλει σαν τρελός τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για το καλοκαίρι, αλλά δε θα τον αποκτήσει έτσι έυκολα. Το εμπόδιο για να γίνει η συγκεκριμένη μετακίνηση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «Τίγρης», όπως και όλοι στην ΑΕΚ, πίνουν νερό στο όνομα του Ουκρανού και τον θέλουν στα αποδυτήρια και τη νέα σεζόν, ενώ δεν έχουν κρύψει ότι στόχος είναι να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στην ομάδα, σε άλλο πόστο, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Και ο ίδιος ο παίκτης όμως έχει συνηθίσει στην Ελλάδα, του αρέσει η χώρα μας και ο τρόπος ζωής. Η λογική με βάση τα δεδομένα λέει ότι θα δεχθεί την πρόταση ανανέωσης που σίγουρα θα του κάνει η ΑΕΚ και θα συνεχίσει και του χρόνου έστω και αν έχει πάψει να θεωρείται βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments