Ελλάδα

Κορωνοϊός – Μετανάστες: Να γίνουν κλειστές οι δομές σε Λέρο και Κω

Κορωνοϊός – Μετανάστες: Να γίνουν κλειστές οι δομές σε Λέρο και Κω
Κορωνοϊός - Μετανάστες: Να γίνουν κλειστές οι δομές ζητά ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο facebook, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ζητά την άμεση μετατροπή των υφιστάμενων δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε Λέρο και Κω από ανοικτές σε στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής μέτρων διαχείρισης της κρίσης υγείας που αντιμετωπίζουμε, ζήτησα την άμεση μετατροπή των υφιστάμενων (Λέρος, Κως) δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών από ανοικτές σε κλειστές».

Ο περιφερειάρχης και πρόσφατο μήνυμά του στο facebook κατά την παρουσία του σε σύσκεψη στην Αθήνα είχε γράψει: “Δοκιμαζόμαστε ήδη σκληρά και γνωρίζουμε ότι ακολουθεί και δυσκολότερη περίοδος. Ο κόσμος όλος αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή κρίση για την οποία δεν υπάρχουν εύκολες συνταγές και εκπαιδευόμαστε όλοι καθημερινά μέσα από πρωτόγνωρες καταστάσεις. Απαιτείται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία. Ναι, στη χώρα μας η πειθαρχία είναι ζητούμενο, αλλά η κρισιμότητα των καταστάσεων και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε δεν μας επιτρέπουν να μην ανταποκριθούμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments