Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος κορωνοϊός: Ο υπουργός ανακοίνωσε μέτρα λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών

Τάκης Θεοδωρικάκος κορωνοϊός: Ο υπουργός ανακοίνωσε μέτρα λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών
Τάκης Θεοδωρικάκος Δημόσιο: Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για το τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου και για την ειδική άδεια στους εργαζομένους που έχουν ειδικές παθήσεις.

Τάκης Θεοδωρικάκος Δημόσιο: Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε το νέο μέτρο που αφορά ειδική άδεια σε όλους τους εργαζομένους που έχουν ειδικές παθήσεις, ενώ έκανε λόγο και για το πως θα λειτουργήσει το Δημόσιο. Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως κάθε υπουργείο και υπηρεσία έχει διαμορφώσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για όσο  διάστημα χρειαστεί. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπογραφεί η απόφαση για τις ευπαθείς ομάδες εργαζομένων, που θα μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι.

Έως τώρα 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι έχουν λάβει άδεια ειδικού σκοπού επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών

Επιπλέον δήμαρχοι και περιφερειάρχες έχουν δυνατότητα για απευθείας αναθέσεις για προμήθειες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Ενώ ενισχύεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς σε αυτό εντάσσονται οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ και των βρεφονηπιακών σταθμών, που δεν λειτουργούν.

Οι δήμοι  επίσης μπορούν να προχωρούν σε προσλήψεις έκτακτου προσωπικού

Τέλος ο κ. Θεοδωρικάκος  σχετικά με τις εξελίξεις  και την πορεία της πανδημίας του ιού στη χώρα μας υπογράμμισε ότι «Θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments