Ελλάδα

Βούλα κορωνοϊός: Στα χέρια των Αρχών 26χρονος – Έφτυσε αστυνομικούς λέγοντας πως φέρει τον ιό

Βούλα κορωνοϊός: Στα χέρια των Αρχών 26χρονος – Έφτυσε αστυνομικούς λέγοντας πως φέρει τον  ιό
Βούλα κορωνοϊός : Ένα ομολογουμένως πρωτόγνωρο περιστατικό βίωσαν αστυνομικοί στη Βούλα, καθώς συνέλαβαν 26χρονο, ο οποίος έσπασε καθρέφτες αυτοκινήτων και εν συνεχεία έφτυσε αστυνομικούς λέγοντας τους πως έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Βούλα κορωνοϊός: Στη σύλληψη ενός 26χρονου κακοποιού προχώρησαν χθες βράδυ οι Αρχές. Ο νεαρός αφού πρώτα διέπραξε αδικήματα εις βάρος αυτοκινήτων κατοίκων της περιοχής – έσπασε αρκετούς καθρέφτες – στη συνέχεια έδωσε μάχη με τους αστυνομικούς προκειμένου να μην τον συλλάβουν. Τότε μάλιστα άρχισε να τους φτύνει και να τους λέει πως φέρει τη νόσο του κορωνοϊού ελπίζοντας πως αυτοί θα φοβηθούν και θα τον αφήσουν. Εν τέλει οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Πως έγινε το περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν νεαρό να σπάει καθρέφτες αυτοκινήτων στην περιοχή της Βούλας. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Εκείνος, ωστόσο, άρχισε να ουρλιάζει, να τους βρίζει και να τους φτύνει. Μάλιστα, φώναζε ότι μόλις γύρισε από την Αγγλία και ότι έχει κορωνοιό.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου διαπίστωσαν ότι πράγματι είχε γυρίσει από την Αγγλία και ότι είχε παραβιάσει την 14ημερη καραντίνα που προβλέπεται για όσους γυρίζουν από χώρες του εξωτερικού. Μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα ο 26χρονος έφτυσε ξανά προς τα πρόσωπα αστυνομικών. Σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος έπρεπε να είναι σε καραντίνα, λόγω επιστροφής του από το εξωτερικό, σχηματίστηκε δικογραφία.Παράλληλα, οι 14 αστυνομικοί που ήταν στο περιστατικό τέθηκαν σύμφωνα με το ΑΠΕ σε καραντίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments