Πολιτική

Κορωνοϊός Πάνος Ρήγας: Αδιανόητο να δούμε στρατό σε μία δημοκρατική Πολιτεία

Κορωνοϊός Πάνος Ρήγας: Αδιανόητο να δούμε στρατό σε μία δημοκρατική Πολιτεία
Κορωνοϊός Πάνος Ρήγας: Τις φήμες που αναπαράγουν Μέσα για παρουσία στρατού στους δρόμους ως έσχατο μέτρο περιορισμού του κόσμου λόγω κορωνοϊού σχολίασε ο Πάνος Ρήγας.

Κορωνοϊός Πάνος Ρήγας: “Να μην διανοηθούν καν να κάνουν πράξη τις φήμες που προβάλλουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περί παρουσίας στρατού στους δρόμους, θα μας βρουν απέναντι, αντίθετα να πάρουν μέτρα προστασίας της ηγεσίας των Εθνικών Δυνάμεων θωρακίζοντας το ηθικό τους”, τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Πάνος Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Απαντώντας στην φημολογία που αναπαράγουν Μέσα για παρουσία στρατού στους δρόμους ως τελευταίο, έσχατο μέτρο περιορισμού, ο κ. Ρήγας είπε χαρακτηριστικά «μην διανοηθούν να το κάνουν, θα μας βρουν απέναντι, συλλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δούμε τέτοιες εικόνες σε μία δημοκρατική Πολιτεία». Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει για ποιες «φήμες» μιλούσε και ποια ΜΜΕ.

Παράλληλα, προέβλεψε ότι θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας και συμβούλευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών» εάν συμβεί αυτό γιατί «οι πολίτες δεν φέρουν ευθύνη, συγκεκριμένοι είναι οι υπεύθυνοι κι έχουν όνομα: κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, Άδωνις Γεωργιάδης». Νωρίτερα, ο ίδιος είχε τονίσει την ανάγκη να υπάρξουν συγκροτημένες κινήσεις και μέτρα για την προστασία των στελεχών της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ώστε να προστατευτεί το ηθικό του προσωπικού των Εθνικών Δυνάμεων.

Ελλάδα: 48 νέα κρούσματα σήμερα – 743 συνολικά – 20 νεκροί

Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 48 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 743. Επιπλέον, από το σύνολο 45 παραμένουν διασωληνομένοι και 134 νοσηλεύονται. Ο κ. Τσιόδρας είπε ακόμη πως παρατηρείται ανοσμία, η έλλειψη δηλαδή της όσφρησης, σε πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. Ο ιός δεν σέβεται καμία ηλικία και μπορεί να προσβάλει και νέους ανθρώπους, ενώ κρίσιμη θα είναι αυτή η βδομάδα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments