Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 27 οι νεκροί στη χώρα μας

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 27 οι νεκροί στη χώρα μας
Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 27 έχει ανέβει ο αριθμός των νεκρών μετά και το θάνατο ενός άνδρα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Kορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό, αποτελώντας τον 27ο  νεκρό στη χώρα μας μέχρι και αυτή τη στιγμή, εντείνοντας όλο και περισσότερο την ανησυχία στην Ελλάδα. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με το protothema.gr άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, άλλα ο θάνατος του “παράπεσε” λόγω γραφειοκρατίας. Δηλαδή αντί να δηλωθεί στο ΚΕΠΥ–ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ και η αναφορά βρέθηκε τυχαία σήμερα, Πέμπτη, οκτώ ημέρες μετά τον θάνατό του, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για τον άτυχο άνδρα.

Σημειώνεται πως ο 26ος νεκρός είναι ένας ένας 54χρονος άνδρας όπου είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αττικόν με εγκεφαλικό. Καθώς οι ελπίδες για τη ζωή του μειώνονταν, οι συγγενείς του είχαν ενημερώσει τους γιατρούς για την πρόθεσή τους να δωρίσουν τα όργανά ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό αφού σε υποχρεωτικό τεστ που υποβλήθηκε διαγνώσθηκε θετικός στον ιό με αποτέλεσμα να διακοπούν αμέσως και οι ενέργειες της δωρεάς οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση του κ.Τσιοδρα για την πορεία του υιού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκαν 71 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 892.

Νωρίτερα στην σημερινή ενημέρωση αισιόδοξος σχετικά με την πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

«Δεν έχει επιθετική αύξηση ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα«, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. «Η Ελλάδα δεν έχει την πορεία της Ιταλίας και της Ισπανίας», είπε χαρακτηριστικά. Ο λοιμωξιολόγος ξεκαθάρισε πως «δεν έχουμε επιθετική αύξηση, αν όμως τα μέτρα αρθούν, να είστε βέβαιοι θα ακολουθήσει παρόμοια εικόνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments