Ελλάδα

Πολύ ξύλο στο Παλιό Φάληρο στη μέση του δρόμου

Πολύ ξύλο στο Παλιό Φάληρο στη μέση του δρόμου
Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας κάποιοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους μέσα στη μέση του δρόμου.

Από το πρωί της Δευτέρας έχει εφαρμοστεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Για να βγει κάποιος από το σπίτι του θα πρέπει να έχει τη σχετική άδεια που μπορεί να την αποκτήσει με τρεις τρόπους. Κατεβάζοντας το σχετικό έντυπο, στέλνοντας μήνυμα ή αν δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας μπορεί απλά να κάνει μια χειρόγραφη δήλωση για την μετακίνηση του.

Οι επιλογές για να βγει κάποιος από το σπίτι περιλαμβάνουν και απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις. Το να παίξει κάποιος ξύλο μέσα στη μέση του δρόμου σίγουρα δεν είναι μέσα σε αυτές. Το απόγευμα της Τετάρτης μια ομάδα νεαρών δεν πτοήθηκε από την απαγόρευση κυκλοφορίας και αποφάσισε να λύσει τις διαφορές της μέσα στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Βέρας στο Παλαιό Φάληρο. Περίπου δέκα άτομα άρχισαν να διαπληκτίζονται και δεν άργησε η ώρα που άναψαν τα αίματα. Οι παραβάτες άρχισαν να παίζουν ξύλο στον έρημο δρόμο κάτι που προκάλεσε εντύπωση στον κόσμο που βγήκε στα μπαλκόνια. Μάλιστα, οι άγνωστοι προκάλεσαν και υλικές ζημίες στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην περιοχή.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments