Διεθνή

Κορωνοϊός Μαρκ Μπλουμ πέθανε: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός

Κορωνοϊός Μαρκ Μπλουμ πέθανε: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός
Κορωνοϊός Μαρκ Μπλουμ πέθανε: Ο Μαρκ Μπλουμ, συμπρωταγωνιστής της Μαντόνα στην ταινία Ψάχνοντας Απεγνωσμένα τη Σούζαν, πέθανε σε ηλικία 69 ετών.

Κορωνοϊός Μαρκ Μπλουμ πέθανε: Ο Μαρκ Μπλουμ, γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες Ψάχνοντας Απεγνωσμένα τη Σούζαν και Κροκοδειλάκιας είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό στη Νέα Υόρκη και νοσηλευόταν από την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως είπε η σύζυγός του, δεν είχαν ταξιδέψει τον τελευταίο καιρό και από όσο γνωρίζει δεν είχαν έρθει σε επαφή με κανέναν που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Σε ανάρτησή που έκανε η Μαντόνα πριν από λίγα λεπτά γράφει:

“Έφυγε ένας αξιόλογος Άνθρωπος, συμπρωταγωνιστής μου και φίλος, ο Μαρκ Μπλουμ, που υπέκυψε στον κορωνοϊό. Είναι πραγματικά τραγικό και η καρδιά μου είναι με εκείνον, με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Τον θυμάμαι ως έναν αστείο, ζεστό, αγαπητό άνθρωπο, επαγγελματία όταν κάναμε την ταινία Ψάχνοντας Απεγνωσμένα τη Ζούζαν το 1985. Άλλη μία υπενθύμιση ότι αυτός ο ιός δεν αστειεύεται, δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί ή να προσποιούμαστε ότι δεν θα μας επηρεάσει με κάποιο τρόπο. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να ακολουθούμε τους κανόνες της καραντίνας”.

 Βετεράνος ηθοποιός χαρακτήρων ο Μαρκ Μπλουμ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων και οι Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη Σούζαν (1985)και Crocodile Dundee (1986), Ραντεβού στα Τυφλά (1987). Παράλληλα, είχε συμμετάσχει σε πολυάριθμες τηλεοπτικές σειρές Sweet Surrender (1987), Capital News (1990), Mozart in th Jungle και Coin Heist (2017). Το 2018 συμμετείχε σε κάστινγκ της επιτυχημένης σειράς θρίλερ «You». Έντονη ωστόσο υπήρξε η καλλιτεχνική δραστηριότητά του και στην θεατρική σκηνή παίζοντας σε πολλές παραστάσεις που ανέβηκαν στο Μπρόντγουεϊ αλλά και σε μικρότερα θέατρα.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments