Video

Απαγόρευση κυκλοφορίας Αθήνα: Η πόλη άδεια από ψηλά [vid]

Απαγόρευση κυκλοφορίας Αθήνα: Η πόλη άδεια από ψηλά [vid]
Απαγόρευση κυκλοφορίας Αθήνα: Έρημοι οι κεντρικοί άξονες της πόλης.

Απαγόρευση κυκλοφορίας Αθήνα: Σε ισχύ έχουν τεθεί τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας με την πλειοψηφία των πολιτών να «υπακούν» σε αυτά, όπως όλα δείχνουν. Μάλιστα ένα βίντεο στο YouTube αποδεικνύει την πλήρη εφαρμογή των μέτρων από τους κατοίκους της Αθήνας καθώς οι κεντρικοί άξονες της πόλης είναι εντελώς… άδειοι. Λεωφόρος Κηφισού, Λεωφόρος Κηφισίας, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Λεωφόρος Συγγρού και τέλος το υπό διαμόρφωση ακόμα Δέλτα του Φαληρικού Όρμου είναι οι τοποθεσίες που παρουσιάζονται… από ψηλά.

Υπενθυμίζεται πως η απαγόρευση της κυκλοφορίας σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη θα κρατήσει και μετά το πέρας της 6ης Απριλίου. Η κυβέρνηση, ανέφερε, σε συνέντευξή του, πως θα λάβει ό,τι μέτρα χρειάζεται για την μη εξάπλωση του ιού στην χώρα.

Δείτε το βίντεο της ομάδας Up Stories

Αποφασίστηκε διακοπή πτήσεων

Επίσης η κυβέρνηση αποφάσισε και τη διακοπή πτήσεων από και προς Γερμανία και Ολλανδία σε συνέχεια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, από τις 3:00 π.μ. της Κυριακής έως τις 15 Απριλίου διακόπτονται όλες οι πτήσεις από και προς την Ολλανδία.

 Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία, σε περίπτωση που η πτήση δεν έχει ως τελικό προορισμό την Αθήνα. Ως προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και ζητούν τον επαναπατρισμό τους, ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε πως «δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό γιατί αυτό θα ήταν ολέθριο για τη χώρα μας» και πως η διαδικασία αυτή αφορά τους ανθρώπους που έχουν «πολύ ειδικούς λόγους» να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 95 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 966. Όπως είπε 66 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένοι είναι οι 65 εξ αυτών και 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο. Τους 32 έφτασε ο αριθμός των νεκρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments