Αθλητισμός

Super League ΠΑΟΚ: Η πρόταση του “Δικεφάλου του Βορρά” για το πρωτάθλημα

Super League ΠΑΟΚ: Η πρόταση του “Δικεφάλου του Βορρά” για το πρωτάθλημα
Super League ΠΑΟΚ: Πρωτάθλημα 18 ομάδων και κεντρική διαχείριση προτείνει ο ΠΑΟΚ για την μετα-κορωνοϊό εποχή.

Super League ΠΑΟΚ: Την δική του πρόταση για το πρωτάθλημα της Super League έκανε ο ΠΑΟΚ. Μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, που τον εκπροσώπησε στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη στην Λίγκα, μεταφέρθηκε η θέση του συλλόγου που εκπορεύεται από την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού γεννά «μία ευκαιρία επανεκκίνησης για όλο το ποδόσφαιρο».

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν τους βασικούς πυλώνες του πλάνου που προτείνουν για το ελληνικό πρωτάθλημα στην μετα-κορωνοϊό εποχή.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, σύμφωνα και με την Metrosport, είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και προτείνει μια κλειστή Λίγκα 18 ομάδων χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Παράλληλα, βάζει στο τραπέζι την ιδέα της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών με ενισχυμένα συμβόλαια για τους «μικρομεσαίους» για να μπορέσουν να αντέξουν τις συνέπειες της κρίσης που φέρνει ο κορωνοϊός.

Υπενθυμίζεται, πως στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε η αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου:

Επιπλέον, τέθηκε και ο στόχος να συνεδριάσει το αργότερο έως τότε το Working Group, με τους τέσσερις μεγάλους και εκπροσώπους ομάδων όπως οι Ατρόμητος και ΑΕΛ. Την πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος έριξε στο τραπέζι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Στο πλευρό του τάχθηκαν οι περισσότερες ομάδες όπως ο Άρης, ο Παναιτωλικός, που ζήτησε μάλιστα αναδιάρθρωση και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ υπό προϋποθέσεις. Ο Ολυμπιακός, ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια πριν παρθεί η απόφαση για διακοπή ενώ ο Ατρόμητος πρόσθεσε ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι στο τραπέζι και θα συζητηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments