Ελλάδα

Τσιόδρας επί τω έργω με μάσκα στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα παλεύει τον ιό – Δείτε φωτογραφίες

Τσιόδρας επί τω έργω με μάσκα στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα παλεύει τον ιό – Δείτε φωτογραφίες
Σωτήρης Τσιόδρας Αγία Βαρβάρα: Στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσίοδρας, προκειμένου να σταθεί στο πλάι των γιατρών που δίνουν "μάχη" με τον κορωνοϊό.

Σωτήρης Τσιόδρας Αγία Βαρβάρα: Κάθε απόγευμα στις 18:00 ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης των νέων κρουσμάτων και των νέων θανάτων που προκαλεί ο κορωνοϊός στη χώρα μας. Ένας επιστήμονας -από τους κορυφαίους της χώρας- που δεν μιλά μόνο με εγκωμιαστικά λόγια για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά είναι έμπρακτα δίπλα τους.

Όπως πριν από μερικές μέρες όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» το οποίο πρόσφατα επαναλειτούργησε για να δεχτεί ασθενείς με κορωνοϊό.

Δεν είναι μόνο το σήμα της νίκης που έκανε χαμογελαστός με γιατρούς και νοσηλευτές όταν επισκέφτηκε τα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Αγία Βαρβάρα». Είναι πως ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι πάντα δίπλα τους. Κάθε μέρα. Κάθε στιγμή. Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο «Αγία Βαρβάρα» ανέβηκαν την Πέμπτη 2 Απριλίου στο Facebook. Νοσηλεύτρια τις έστειλε σε φίλη της κι εκείνη μοιράστηκε δημόσια στιγμές του λοιμωξιολόγου με εκείνους που δίνουν τη “μάχη” για να νικηθεί ο ιός από την πρώτη γραμμή.

Οι φωτογραφίες και η σχετική ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments