Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα Κυριακή

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα Κυριακή
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο κορωνοϊός συνεχίζει να “χτυπά” και την Ελλάδα. Ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα 70 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του ιού.

Τα τελευταία δύο θύματα κατέληξαν σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για ένα 75χρονο και μια 89χρονη. Ο 75χρονος είχε μεταφερθεί από την Κέρκυρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ η 89χρονη εξέπνευσε στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Ο άνδρας ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί. Το Σάββατο, η κατάστασή του είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ , έχει προσβληθεί από το νέο κορωνοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα στη Καστοριά εξέπνευσε η 89χρονη ανεβάζοντας τον δείκτη των θανόντων στον νομό στους εννέα.

Στη χθεσινή ενημέρωση ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε 68 θανάτους, 60 νέα κρούσματα και συνολικό αριθμό ασθενών 1.673. Επίσης 92 άτομα είπε ο καθηγητής πως νοσηλεύονται διασωληνωμένα με μέση ηλικία τα 66 έτη. “Δέκα άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ” σημείωσε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, σημείωσε πως 343 από τα κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι, ενώ 592 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα.

Μύκονος: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί των Κυκλάδων

Εν τω  μεταξύ, το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο των καθοριζόμενων από τον ΕΟΔΥ διαδικασιών ανιχνεύσεων RNA για τον COVIT-19, επιβεβαιώθηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Μύκονο από το Ινστιτούτο Παστέρ. Και το δεύτερο κρούσμα είναι γυναίκα, η οποία βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας  του νησιού, σε ειδικό θάλαμο, όπου διενεργούνται διαγνωστικές εξετάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments