Διεθνή

Φλόιντ Μέϊγουεδερ: Συνελήφθη η κόρη του για επίθεση με μαχαίρι σε 25χρονη

Φλόιντ Μέϊγουεδερ: Συνελήφθη η κόρη του για επίθεση με μαχαίρι σε 25χρονη
Φλόιντ Μέϊγουεδερ: H κόρη του Μέϊγουεδερ μεταφέρθηκε στην κουζίνα όπου βρήκε δύο μαχαίρια και στη συνέχεια τραυμάτισε σοβαρά την 25χρονη.

Φλόιντ Μέϊγουεδερ: Η 19 ετών κόρη του κορυφαίου πυγμάχου Φλόιντ Μέϊγουεδερ, είχε άσχημα μπλεξίματα με την αστυνομία. Συγκεκριμένα η νεαρή Γιάγια, μεταφέρθηκε σε φυλακή στην κομητεία Χάρις του Τέξας, καθώς φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι μια 25χρονη γυναίκα, για τα μάτια του συντρόφου της ράπερ NBA Youngboy.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι o φίλος της Γιάγια ήταν στο σπίτι του με την 25χρονη Lapattra Lashai Jacobs. Η κόρη του πυγμάχου, έφτασε στο σπίτι του και η 25χρονη της είπε πως είναι αρραβωνιασμένη με τον YoungBoy και προσπαθούσε να την απομακρύνει από την οικία. Τότε η κόρη του Μέϊγουεδερ μεταφέρθηκε στην κουζίνα όπου βρήκε δύο μαχαίρια και στη συνέχεια τραυμάτισε σοβαρά την 25χρονη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα μετά από διένεξη με την Μέϊγουεδερ υπέστη σοβαρά τραύματα και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, η κόρη του πυγμάχου στην αναφορά της στην αστυνομία υποστήριξε ότι η 25χρονη της επιτέθηκε πρώτη τραβώντας την από τα μαλλιά για να την απομακρύνει από το σπίτι του NBA Youngboy.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments