Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [5/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [5/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [5/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του ζωοδότη πλανήτη στον Κριό, βρίθετε από θετική ενέργεια! Ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας, περνώντας όμορφα μαζί τους με όποιον τρόπο έχετε επιλέξει. Η Σελήνη διαμένει στην Παρθένο σήμερα. Νιώθετε αποδοτικοί, προσγειωμένοι, οργανωμένοι. Είστε υγιείς και χαρούμενοι! zodia-6-1200x766

Την Κυριακή θα έχετε ανάγκη οι συγγενείς ή οι φίλοι σας να κατανοήσουν τις ιδέες ή τα σχέδια που έχετε… Και στα οποία σκοπεύετε να επενδύσετε ενέργεια και πόρους. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα χρειαστείτε ποικιλία στην καθημερινή σας ρουτίνα. Θα πρέπει να την αναζητήσετε σε διάφορες μορφές ψυχαγωγίας ή επικοινωνίας, με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σήμερα πολλοί από εσάς θα ενθουσιαστούν με νέα που αφορούν ένα νεαρό άντρα, που πιθανότατα ζει στην ίδια πόλη ή στην ίδια χώρα με εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα η υπομονή σας θα δοκιμαστεί από μια απροσδόκητη σύγκρουση. Αποφύγετε τέτοιες προκλήσεις από κακούς ανθρώπους, έτσι ώστε η Κυριακή να είναι πραγματικά μια επιτυχημένη ημέρα για εσάς. Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη ενός γεγονότος ή μιας συζήτησης που θα αφορά ένα παιδί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Κυριακή θα έχετε μια δέσμευση με συγγενείς ή φίλους. Σήμερα καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε μια μικρή αδιαθεσία. Αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε, για αλλαγές και νέα εγχειρήματα που θα έρθουν στο εγγύς μέλλον.

zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας ή σε συζητήσεις με πιο στενούς φίλους. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να οργανώσετε τις υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν τις επόμενες επτά ημέρες. Η μέρα θα είναι γεμάτη με ευχάριστα συναισθήματα, ειδικά αν μπορέσετε να βρεθείτε σε εξωτερικό χώρο -έστω και για λίγο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή θα παρατηρήσετε με ενδιαφέρον την επιτυχία ή τα ευχάριστα γεγονότα, στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας. Σήμερα μπορεί να προκύψουν εντάσεις, εξαιτίας κάποιων νέων που θα λάβετε από άλλη τοποθεσία ή που θα σχετίζονται με ένα μελλοντικό ταξίδι. Σήμερα οι γυναίκες μπορεί να χάσουν μια ευκαιρία, λόγω της δυσπιστίας τους. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας όσοι έχετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments