Ελλάδα

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Νίκου Χαρδαλιά

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Νίκου Χαρδαλιά
Χαρδαλιάς Νίκος: Στην οικογένεια Χαρδαλιά δεν κλέβει μονάχα ο πατέρας την παράσταση αλλά και η κόρη, καθώς η 19χρονη Ιωάννα είναι λαμπρό παράδειγμα για το μέλλον.

Χαρδαλιάς Νίκος: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είναι αναμφίβολα μαζί με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα τα πρόσωπα των ημερών. Οι δύο άνδρες στο καθιερωμένο τους ραντεβού με τους Έλληνες πολίτες ενημερώνουν λεπτομερώς για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει τον ρόλο της ενημέρωσης στον τομέα που ειδικεύεται, αναφέροντας κάθε μέρα λεπτομερώς τις νέες συνθήκες που προκύπτουν για τη τήρηση των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό του φονικού ιού. Ο πολιτικός είναι σίγουρο φορτωμένος από τη γεμάτη καθημερινότητα ωστόσο ξέρει πως πίσω στο σπίτι του τα πάντα κυλούν ρολόι. Τρανό παράδειγμα η πανέμορφη κόρη του, η Ιωάννα Χαρδαλιά που όσοι ξέρουν είναι το μακάρι του υφυπουργού.

Η Ιωάννα είναι 19 χρονών φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της. Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου είναι ξανθιά με καστανά μάτια και έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον πατέρα της. Η Ιωάννα Χαρδαλιά είναι λάτρης του Instagram, λατρεύει τη μόδα, την ομορφιά, τα ταξίδια και τις υπέροχες φωτογραφίες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βλέπει το λαμπρό μέλλον της κόρης του και καθημερινά παίρνει κουράγιο για να συνεχίσει να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις τις υπηρεσίες του στον ελληνικό λαό και τη κυβέρνηση σε αυτόν τον νευραλγικό ρόλο που του έχει ανατεθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments