Τεχνολογία

Αυτό είναι το νέο προϊόν της Apple που μας προστατεύει από τον κορωνοϊό – Πως φοριέται

Αυτό είναι το νέο προϊόν της Apple που μας προστατεύει από τον κορωνοϊό – Πως φοριέται
Mια σπουδαία πρωτοβουλία από μια τεράστια εταιρεία όπως αυτή της Apple θα συμβάλλει στην μείωση της εξάπλωσης του φονικού ιού.

Ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού που θερίζει ολόκληρο τον πλανήτη προέβη σε μια εξαιρετική αλληλέγγυα πράξη με την πρωτοβουλία του να φτιάξει ιατρικές ασπίδες για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ειδικότερα, ο  διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι η εταιρεία θα φτιάχνει περισσότερες από 1.000.000 πλαστικές ιατρικές ασπίδες προσώπου για το υγειονομικό προσωπικό την εβδομάδα για τους γιατρούς και νοσηλευτές στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα διατίθενται και σε άλλες χώρες.

Κάθε ασπίδα μπορεί να παραχθεί σε λιγότερα από δύο λεπτά

Σημειώνεται ότι οι πρώτες παραδόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε μερικά νοσοκομεία της Σίλικον Βάλεϊ, στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με το BBC και τους Financial Times και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι πρώτες ύλες είναι τόσο αμερικανικής όσο και κινεζικής προέλευσης. Η εταιρεία προμηθεύτηκε, επίσης, 20.000.000 μάσκες, τις οποίες τις δωρίζει παγκοσμίως για να βοηθήσει στη μείωση της εξάπλωσης της νόσου Covid-19.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments