Lifestyle

Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Νίκου Χαρδαλιά

Αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Νίκου Χαρδαλιά
Η ζωή του Νίκου Χαρδαλιά του έχει προσφέρει μέχρι στιγμής, δυο γάμους και δυο υπέροχα κορίτσια.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων των Ελλήνων, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε πληθώρα αναφορών για τη ζωή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας. όλοι έμαθαν για τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και για τις δυο κόρες του την πανέμορφη Ιωάννα που σπουδάζει νομική στη Θεσσαλονίκη αλλά και για την μικρή Δήμητρα μαθήτρια Δημοτικού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 51 ετών. Γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Αλεξάνδρας Ιορδανίδου, μικρασιατικής καταγωγής. Το 2000 και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου ανέβηκε πέρασε το κατώφλι της Αγίας Τριάδας ντυμένος για πρώτη φορά γαμπρός.

Τότε που το έτος ήταν δίσεκτο ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος του Βύρωνα. Έχοντας βάλει για λίγο στην άκρη τις έγνοιες της τοπικής αυτοδιοίκησης χόρεψε τον Ησαϊα μαζί με την πανέμορφη Αργυρώ Μαστρανδρέου παρουσία εκατοντάδων Βυρωνιωτών που έσπευσαν να τους ευχηθούν βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους. Το μυστήριο είχε τελέσει ο Μητροπολίτης τότε Δανιήλ όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Καρπός του έρωτα τους η πανέμορφη Ιωάννα. Με την Αργυρώ Μαστρανδρέου ο Νίκος Χαρδαλιάς διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά συναντιέται με εκείνη της Αργυρώς Μαστρανδρέου. Η κυρία Μαστρανδρέου εργάζεται στον Δήμο Βύρωνα, ενώ έχει καταγωγή από την Άμφισσα.

Με την κόρη της Ιωάννα σε προηγούμενα χρόνια. Η φωτογραφία είναι από το facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments