Lifestyle

Κάιλι Τζένερ Forbes: Για 2η συνεχόμενη χρονιά νεότερη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη

Κάιλι Τζένερ Forbes: Για 2η συνεχόμενη χρονιά νεότερη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη
Κάιλι Τζένερ Forbes: Το μοντέλο από την Αμερική και μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιανς συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην περίφημη λίστα του Forbes.

Κάιλι Τζένερ Forbes: Την ετήσια λίστα με τους δισεκατομμυριούχους όλου του κόσμου εξέδωσε το Forbes, και η Κάιλι Τζένερ στα 22 της χρόνια παραμένει η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος. Το 2019 η τηλεπερσόνα, έριξε από τον θρόνο του τον ιδρυτή της Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ 35 ετών, καθώς ήταν 23 ετών όταν έβγαλε το πρώτο του δισεκατομμύριο πριν από 11 χρόνια, το 2008.

Το Forbes δέχθηκε πολεμική επειδή περιέλαβε την Κάιλι στη λίστα με τους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες καθώς ήδη ανήκε σε μία πλουσια οικογένεια με ιδιαίτερο προφίλ. Η Κάιλι έβγαλε το πρώτο της δισ. δημιουργώντας την εταιρεία κοσμητικής Kylie Cosmetics και είδε το όνομά της να φιγουράρει στη λίστα τον Μάρτιο του 2019. Τον Νοέμβριο του 2019 πούλησε το πλειοψηφικό της πακέτο, το 51%, στην εταιρεία Coty Inc. για 600 εκατ. δολάρια. Η συμφωνία υπεγράφη τον Ιανουάριο και τώρα η επιχείρησή της αξιολογείται γύρω στα 1,2 δισ. δολάρια. Ακόμη της ανήκει το 49%. Η Κάιλι είναι μία στους 2.095 ανθρώπους στον κόσμο με περιουσία με δέκα ψηφία.

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ (Kylie Kristen Jenner, 10 Αυγούστου 1997) είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα , εκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians,καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της Kylie Cosmetics και για τη δυναμική της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Το 2012, συνεργάστηκε με την εταιρεία ρούχων PacSun μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα “Kendall & Kylie”. Το 2015, ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία Kylie Cosmetics. Επίσης, δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν “Kylie” και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store.

Το 2014 και 2015, το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους “Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή”, για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημές προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή την λίστα. Στις 11 Απριλίου 2017, ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι σόου, με όνομα ”Life of Kylie”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου 2017 στο κανάλι E! To 2018 μπήκε στην λίστα “America’s Women Billionaires” του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments