Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις για αποθηκάριους και υπαλλήλους διανομής

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις για αποθηκάριους και υπαλλήλους διανομής
Θέσεις εργασίας: Η ραγδαία αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει ευκαιρίες για εργασία σε τέσσερις ειδικότητες. Υποψήφιοι με ελάχιστη εμπειρία γίνονται δεκτοί.

Θέσεις εργασίας: Πληθώρα ευκαιριών για άμεση επαγγελματική τακτοποίηση προσφέρουν οι αλματώδεις ρυθμοί αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου, λόγω της συγκυρίας. Ολοένα και περισσότερος κόσμος στρέφεται κάθε μέρα στις αγορές προϊόντων μέσω internet, γεγονός το οποίο δημιουργεί νέες και πολλές θέσεις εργασίας στις ειδικότητες που συνδέονται με την αλυσίδα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πολύ ισχυρό brand λοιπόν, από το χώρο των Ταχυμεταφορών επιλέγει υπαλλήλους τεσσάρων ειδικοτήτων:

  • Οδηγούς
  • Διανομείς
  • Αποθηκάριους
  • Υπαλλήλους διαλογής αντικειμένων

Οι προσλήψεις υποψηφίων από αυτές τις τέσσερις ειδικότητες θα γίνει άμεσα. Το σημαντικό είναι πως δεν θα αποκλειστούν, δηλαδή θα γίνουν δεκτοί, ακόμα και όσοι διαθέτουν μόνο μικρή εμπειρία από διανομή, διαχείριση αποθήκης και διαλογή. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι οποίες θα ανανεώνονται διαρκώς.

Το πρόγραμμα του ωραρίου είναι στο πλαίσιο της νόμιμης εργασίας: Από Δευτέρα έως Σάββατο και ώρες από 07.00 έως 22.00, με κυλιόμενο πενθήμερο οκτάωρο ωράριο εργασίας. Σημειώνεται, πως οι προσλήψεις αφορούν στην Αττική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: [email protected]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments