Τεχνολογία

Final Fantasy 7 Remake Square Enix: Κυκλοφόρησε ο αναμενόμενος τίτλος

Final Fantasy 7 Remake Square Enix: Κυκλοφόρησε ο αναμενόμενος τίτλος
Final Fantasy 7 Remake Square Enix: Το πολυαναμενόμενο Final Fantasy 7 Remake είναι επιτέλους εδώ.

Final Fantasy 7 Remake Square Enix: Τέρμα τα ψέμματα. Το Final Fantasy 7 Remake βρίσκεται από σήμερα επιτέλους στα χέρια μας. Το παιχνίδι είναι πλήρες remake του θρυλικού Final Fantasy 7 του PlayStation 1, με μεγαλύτερη έμφαση σε χαρακτήρες και κόσμο αλλά και υβριδικό σύστημα μάχης που συνδυάζει real-time δράση με στρατηγικές εντολές.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο στο PS4, ως χρονική αποκλειστικότητα.

Η αναμονή χρόνων ολοκληρώθηκε και ο άκρως αναμενόμενος τίτλος της Square Enix είναι εδώ. Η εταιρία είχε δώσει ήδη στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του τίτλου, οπότε με αφορμή την κυκλοφορία του δεν μας έδειξε νέα πλάνα, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, στο οποίο ο παραγωγός του παιχνιδιού, Yoshinori Kitase, απευθύνεται στους fans.

Μεταξύ άλλων ο Kitase ευχαριστεί τους παίκτες που ήταν τόσο υπομονετικοί και 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού υποδέχθηκαν το remaster, ενώ φυσικά εύχεται να απολαύσουν τον τίτλο. Σημειώνεται, πως ο τίτλος ακολουθεί την ιστορία του Cloud Strife, ενός πρώην μισθοφόρου, ο οποίος γίνεται μέλος της ομάδας οικολογικής τρομοκρατίας με το όνομα Avalanche, για να πολεμήσει τη μεγάλη Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας Shinra, η οποία απορροφά τη ζωτική ενέργεια Mako του πλανήτη, μόνο για να εμπλακεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments