Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Το πρώτο tweet του μετά την έξοδό από το νοσοκομείο

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Το πρώτο tweet του μετά την έξοδό από το νοσοκομείο
Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός΄: Ο Βρετανός πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter.

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν θετικός στον ιό. Τα συμπτώματα δεν είχαν υποχωρήσει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τελικά την Κυριακή (12/4) πήρε εξιτήριο αφού πρώτα είχε κερδίσει τον κορωνοϊό. Λίγες ώρες αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω ότι χρωστάω στο προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, που μου έσωσε τη ζωή», έγραψε στο Twitter ο Βρετανός πρωθυπουργός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα παραμείνει για παρακολούθηση στο Chequers, στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας.

Ο Βρετανός πολιτικός παρέμεινε στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα και μάλιστα είχε χρειαστεί να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες. «Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει την αποθεραπεία στο Chequers», είπε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Με συμβουλή των θεραπόντων ιατρών του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά. Θέλει να ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas’ για την εξαιρετική θεραπεία που του παρεσχέθη. Όλες οι σκέψεις του είναι σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί από τη νόσο», κατέληξε.

Από την πλευρά της η μνηστή του Τζόνσον,  Κάρι Σίμοντς ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό. «Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments