Video

Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»
Ελένη Ράντου: Η ηθοποιός παρουσιάστηκε εκ διαμέτρου αντίθετη με την διαφημιστική καμπάνια της κυβέρνησης «Μένουμε Σπίτι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ελένη Ράντου: Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Dot» και τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρέθηκε μέσω χρήσης βίντεοκλήσης η ηθοποιός, Ελένη Ράντου. Η ίδια αναφερόμενη στη ζωή της και πως αυτή εξελίσσεται εν μέσω του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για όλους όσους παροτρύνουν τον κόσμο να μένει σπίτι και πως ο χρόνος περνάει ευχάριστα όντας μέσα σε αυτό.

Η Ελένη Ράντου τόνισε πως αυτό «είναι μια ψευτιά» και ουδείς περνά καλά μέσα στο σπίτι. Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να τα βάλει και με το γνωστό τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι» στο οποίο και πρωταγωνιστεί ο συνάδελφός της, Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά. Ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και με εκνευρίζει αφόρητα ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Γιατί τι να κάνω; Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω και αυτό και να δω που θα με πάει» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments