Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τρίτη 14 Απριλίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι εξελίξεις τρέχουν και η ενημέρωση καλπάζει λεπτό προς λεπτό. Η πανδημία συνεχίζει να δρα στον πλανήτη διατηρώντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Τα ζώδια μπορούν αρκετές φορές να δώσουν μια καλή εξήγηση για ότι συμβαίνει. Τόσο στην καθημερινότητα και τα προβλήματα που τρέχουν, όσο και σε άλλους τομείς. Αισθηματικά, οικονομικά, σχέσεις.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, η ανάγκη για επιβολή κι εξουσία θα φέρει εντάσεις.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μία όψη αρκετά δύσκολη, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο έκφρασης και δράσης. Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη για εξουσία και έλεγχο, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν, ωστόσο δεν είναι σίγουρο εάν θα επιλέξουν τον σωστό τρόπο. Δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις, ενδεχομένως να ανοιχτούν πεδία εντάσεων που στην πορεία θα είναι πολύ δύσκολο να κλείσουν.

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι μία όψη αρκετά θετική που θα δώσει ώθηση στις βλέψεις, στους επαγγελματικούς στόχους, στα προγράμματα και στα νέα πλάνα. Θετικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, θα ακουστούν νέες προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες. Η πορεία των επαφών και των συζητήσεων θα κυλήσει ομαλά χωρίς αρνητισμούς

Δείτε τις σημερινές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments