Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κορωνοϊός μέτρα: Ελάχιστες οι παραβάσεις – Συνεχείς οι έλεγχοι

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κορωνοϊός μέτρα: Ελάχιστες οι παραβάσεις – Συνεχείς οι έλεγχοι
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κορωνοϊός μέτρα: Αναφορικά με τον Τούρκο ομόλογό του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως ήταν ο άνθρωπος που επιχείρησε να προκαλέσει αδιέξοδο στο μεταναστευτικό στέλνοντας χιλιάδες πρόσφυγες στον Έβρο.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κορωνοϊός μέτρα: «Στο σύνολό τους, στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί και έχει ως στόχο να βγούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα από αυτήν την περιπέτεια που μας έχει αφήσει εβδομάδες στα σπίτια μας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, διευκρινίζοντας ότι «είναι ώρα να υπακούσουν και οι ελάχιστοι απείθαρχοι που χαλάνε και τη συνολική εικόνα». Όπως πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε «ένα Πάσχα κοινωνικής ευθύνης, συμπόνιας και αλληλεγγύης».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι είναι απειροελάχιστες οι παραβάσεις στις εθνικές οδούς, καθώς υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στα διόδια, αλλά προειδοποίησε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν εντός της Αττικής την Κυριακή του Πάσχα να μην το διανοηθούν και ότι θα υπάρχουν αστυνομικά μέτρα και τη συγκεκριμένη ημέρα. «Το όλοι μαζί για να ξεπεράσoυμε τον κίνδυνο και να πάμε σε μια νέα εποχή πιστεύω ότι θα το δούμε το Πάσχα» συμπλήρωσε, μιλώντας στο Star.

Σχετικά με τα σχέδια της Τουρκίας στον Έβρο, είπε παραπέμποντας στην παραίτηση του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών Σοϊλού που δεν έγινε δεκτή. «Ήταν αυτός που επιχείρησε να στείλει μετανάστες στην Ελλάδα μέσω του Έβρου και εκεί έγινε αυτό που είδαμε, ότι δεν πέρασαν και δεν πρόκειται να περάσουν ποτέ. Το μεταναστευτικό όπως το ξέραμε μέχρι πρόσφατα να έρχονται κάθε ημέρα 100- 150 στον Έβρο και τα νησιά, τελείωσε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα. Οι μετανάστες είναι άλλο ζήτημα, ενώ θα δώσουμε μάχη και για να προστατεύσουμε τη χώρα και από τον κορωνοϊό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments