Video

MasterChef 4 Spoiler 15/4: Τα σχόλια που εξόργισαν την Κατερίνα – «Δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου»

MasterChef 4 Spoiler 15/4: Τα σχόλια που εξόργισαν την Κατερίνα – «Δεν είμαι η πέτρα του σκανδάλου»
MasterChef 4 Spoiler 15/4: Κάποια σχόλια των συμπαικτών της έκαναν έξαλλη την Κατερίνα που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

MasterChef 4 Spoiler 15/4: Η Κατερίνα έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο στον φετινό διαγωνισμό. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα παιδιών με τους οποίους δεν έχει καμία σχέση. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια παιδιά με τους οποίους έχει έρθει πιο κοντά. Ένας από αυτούς είναι ο Σταύρος Βαρθαλήτης. Μάλιστα, κάποια πειράγματα από τους συμπαίκτες έκαναν έξαλλη την Κατερίνα που έβαλε τα πράγματα στις θέση τους.

«Πλανάται στην ατμόσφαιρα ότι κάτι συμβαίνει με εμένα και τον Βαρθαλίτη. Νομίζω ότι ο Βαρθαλίτης έχει επειγόντως ανάγκη να βγει έξω, να ξελαμπικάρει το μυαλό του. Τον αγαπώ, αλλά για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, γιατί νομίζω ότι έχουμε παραγνωριστεί μέσα σε αυτό το σπίτι όλοι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, ούτε μία στο εκατομμύριο να είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου. Η πέτρα του σκανδάλου είναι μία στο σπίτι και αυτή είναι το Μαράκι και ο Μπέλλος, στοπ, τελεία», είπε η Κατερίνα Λένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments